Libnet.ro
UNICEF

01:05

Isarescu: Bancile nu vor avea incotro, vor trebui sa reduca dobanzile la credite

Antena3 Antena3,
Isarescu: Bancile nu vor avea incotro, vor trebui sa reduca dobanzile la credite

Bancile vor fi nevoite sa reduca dobanzile la creditele in lei, dupa ce BNR a scazut rata-cheie cu un punct in perioada iulie-septembrie, la 4,25%, ultima taiere a dobanzii fiind de doar 0,25 puncte. continuă pe Antena3

Isarescu: Bancile nu vor avea incotro, vor trebui sa reduca dobanzile la credite.

Bancile vor fi nevoite sa reduca dobanzile la creditele in lei dupa ce BNR a scazut rata cheie cu un punct in perioada iulie-septembrie, la 4,25%, ultima taiere a dobanzii fiind de doar 0,25 puncte procentuale, astfel incat bancile sa nu scada bonificatiile la depozite, afirma Mugur Isarescu, potrivit Mediafax. Dupa parerea mea, asa mai neaos, este ca n-au incotro. Ce-o sa faca cu atatia bani? Vin la facilitatea de depozit a Bancii Nationale, aceasta a ajuns lar la 1,25%, se va reduce si mai .

Isarescu: Bancile nu vor avea incotro, vor trebui sa reduca dobanzile la credite

Bancile vor fi nevoite sa reduca dobanzile la creditele in lei dupa ce BNR a scazut rata cheie cu un punct in perioada iulie-septembrie, la 4,25%, ultima taiere a dobanzii fiind de doar 0,25 puncte procentuale, astfel incat bancile sa nu scada.

Isarescu ii cearta din nou pe bancheri: Reducerea dobanzilor la credite este categoric insuficienta. Bancile nu vor avea incotro

Bancile vor fi nevoite sa reduca dobanzile la creditele in lei dupa ce Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut rata-cheie cu un punct in perioada iulie-septembrie, la 4,25%, ultima taiere a dobanzii fiind de doar 0,25 puncte procentuale, astfel incat bancile sa nu scada bonificatiile la depozite, afirma Mugur Isarescu.

Sorin Oprescu: Participarea cetatenilor nu creste la gigacalorie. Biciclistii vor avea piste

Participarea cetatenilor nu creste la gigacalorie, iar biciclistii vor avea piste pe toate investitiile afalte in derulare in acest moment, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, in cadrul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )