Libnet.ro
UNICEF

01:05

ISIS a executat 24 de civili dupa cucerirea unui sat din nordul Siriei

România Liberă România Liberă,
ISIS a executat 24 de civili dupa cucerirea unui sat din nordul Siriei

Jihadistii gruparii Stat Islamic au asasinat 24 de civili dupa ocuparea unui sat din apropiere de Minbej, o localitate din nordul Siriei care este teatrul luptelor cu o alianta kurdo-araba, a anuntat vineri Observatorul sirian al drepturilor omului OSDO), citat de AFP, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Statul Islamic a lovit din nou: 24 de civili ucisi intr-un sat din Siria

Observatorul sirian al drepturilor omului a anuntat ca gruparea ISIS a ucis 24 de civili dupa ce a ocupat un sat din apropiere de Minbej, o localitatea siriana, informeaza AFP, potrivit.

Panica la Milano! O echipa de genisti a impanzit zona, dupa raportarea unui pachet suspect (VIDEO)

O echipa de genisti s-au prezentat la Piazza Duomo din orasul italian Milano, dupa ce mai multi martori au raportat prezenta unui pachet suspect, potrivit repubblica. it. Mai exact, se pare ca genistii au.

Dosarul de sclavie de la Berevoiesti, descoperit dupa moartea unui om

Primarul comunei Berevoesti, Florin Proca, ar fi stiut de existenta unor cazuri de copii exploatati in comunitatea de romi din localitate, dar nu a facut nimic concret pentru salvarea victimelor, limitandu-se sa trimita doar doua sesizari catre structuri ale Inspectoratului de Politie Judetean si asta numai dupa ce o persoana fara acte a decedat. Aceste acuzatii sunt facute de prefectul de Arges Cristian Soare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )