Libnet.ro
UNICEF

23:30

ISIS revendica atacul sinucigas din orasul german Ansbach

Antena3 Antena3,
ISIS revendica atacul sinucigas din orasul german Ansbach

Gruparea jihadista StatIslamic SI/ ISIS) a revendicat atacul sinucigas cu bomba de duminica, din apropierea unui festival de muzica din orasul Ansbach din sudul Germaniei, transmite agentia de stiri AMAQ,. continuă pe Antena3

Sirianul care s-a detonat in orasul german Ansbach jurase credinta ISIS: Autoritatile au gasit inregistrarea video

Sirianul de 27 de ani care a comis atacul cu bomba din oraselul german Ansbach in noapte de duminica spre luni jurase credinta ISIS, sustin autoritatile locale, citate de The Sun. Conform acestora,.

Teroristul din Ansbach jurase credinta Statului Islamic

Autorul atacului sinucigas din orasul german Ansbach jurase credinta gruparii jihadiste Statul Islamic SI), a anuntat luni ministrul de interne din landul Bavaria, relateaza AFP si Reuters. Ministrul.

Sirianul care a comis atacul cu bomba de la Ansbach urma sa fie deportat in Bulgaria

Sirianul de 27 de ani care a comis atacul cu bomba de la Ansbach din noaptea de duminica spre luni urma sa fie deportat in Bulgaria, a declarat luni un purtator de cuvant al Ministerului de Interne, informeaza Agerpres.

Teroare in Germania: Atacuri teroriste in mai multe locuri din orasul Munchen, mai multe persoane au fost ucise (FOTO,VIDEO)

UPDATE 21:45: Ziarul german Bild sustine ca unul dintre atacatori s-a sinucis. UPDATE 21:40 Agentiile de presa externe prezinta o poza care ar infatisa unul dintre teroristi UPDATE.

S-a aflat CETATENIA a sase persoane ucise in atacul armat din Munchen. Ce VICTIME si-a ales atacatorul

Printre victimele atacului la un centru comercial din Munchen au fost identificati pana acum trei cetateni turci, doi adolescenti si o femeie, si trei cetateni de origine kosovara. in Germania.

Teroare in Germania: Atacuri teroriste in mai multe locuri din orasul Munich, mai multe persoane au fost ucise (FOTO,VIDEO)

UPDATE 21:00: in acest moment nu stim unde se afla suspectii, stati in locuri sigure si evitati spatiile publice transmite politia din Munchen. UPDATE 20:55: Politia germana a confirm.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )