Libnet.ro
UNICEF

01:05

Israel: Palestinieni imbracati in Mos Craciun, impiedicati de fortele de ordine sa intre in Betleem

B1 B1,
Israel: Palestinieni imbracati in Mos Craciun, impiedicati de fortele de ordine sa intre in Betleem

Mai multi palestinieni imbracati in Mos Craciun au incercat sa intre in Betleem, acestia fiind insa impiedicati de fortele de ordine israeliene, relateaza The Guardian. Zeci de palestinieni au incercat. continuă pe B1

Mos Craciun, acest Bau-Bau bun

Mos Craciun era, cel putin la mine in sat, un fel de Dumnezeu al copiilor mici. Era omniprezent si atotputernic. Ai spart un pahar? Adio! Nu mai vine Mos Craciun! N-ai mancat tot la masa? Adio! Nu mai vine Mos Craciun!.

in asteptarea lui Mos Craciun

La acest sfarsit de an, mai mult decat in alte ocazii asemanatoare, romanii par sa-l astepte pe Mos Craciun. Dar poate Mos Craciun da viata viselor pentru un nou an, poate un deceniu si de ce nu, pentru o viata mai buna?.

Pepe si-a dus fetita in vizita la Mos Craciun! Ce mare a crescut Maria!

Pepe a dus-o pe micuta Maria, fetita lui de doi ani si jumatate, sa-l cunoasca pe Mos Craciun. Aceasta a fost extrem de incantata de intalnirea pe care celebrul ei tata a imortalizat-o in cateva fotografii de colectie.

VIDEO Mos Craciun a salvat un barbat dintr-un incendiu

Un pompier imbracat ca Mos Craciun i-a oferit unui australian cel mai frumos cadou atunci cand l-a salvat dintre-un incendiu. Pompierul Nick Carey era imbracat in Mos Craciun in timpul unui eveniment caritabil cand a vazut fumul care se ridica din partea de sus a unei proprietati din Rutherford, New South Wales, relateaza The Independent.

Mos Craciun a venit deja la Mihaela Borcea! Iata ce surpriza i-au pregatit angajatii ei!

Mos Craciun a vizitat-o deja pe Mihaela Borcea. Angajatii ei de la Michelle Anti Ageing & Dental Clinic i-au pregatit o frumoasa surpriza, impodobind bradul si decorand clinica de infrumusetare in spiritul Craciunului, fara ca ea sa stie, ceea ce a bucurat-o nespus pe femeia de afaceri.

VIDEO Fanfara lui Mos Craciun i-a colindat pe buzoieni

Fanfara lui Mos Craciun a poposit sambata seara in Buzau. Direct din saniuta lui Mos Craciun, cinci instrumentisti foarte talentati au descins in cartierele orasului si au oferit buzoienilor un adevarat spectacol de colinde pline de energie si veselie, romanesti dar si straine.

FOTO Atentie! Pe peronul 1, din directia Satu Mare, soseste Mos Craciun. Sute de copii l-au asteptat pe batranul cu barba alba in Gara din Oradea

Sute de copii insotiti de parinti l-au asteptat cu nerabdare pe Mos Craciun, la pranz, la Gara si in fata Primariei Oradea. Mosul a sosit cu trenul si a impartit cadouri copiilor care il asteptau, apoi a plecat la plimbare cu trasura prin oras.

Mos Craciun primit azi un sprijin serios de la jandarmi pentru a ajunge mai repede la cateva zeci de copii defavorizati

Luptatorii Detasamentului Mobil al jandarmeriei galatene au fost informati ca din cauza volumului mare pe are il avea sacul, Mos Craciun nu poate ajunge mai repede la copiii defavorizati de la Fundatia impreuna. Totusi, cu ajutorul jandarmilor, Mosul a reusit sa ajunga la copii , incarcat cu daruri, oferindu-le chiar daca pentru o ora, o clipa de bucurie si fericire.

Sania lui Mos Craciun ajunge la Zoo Sibiu

In data de 26 decembrie, dupa ora 14. 00, dupa ce Mos Craciun va fi impartit toate cadourile, acesta isi va lasa sania la Zoo Sibiu.

FOTOGALERIE Atelierul lui Mos Craciun se afla in China. Cum arata fabricile in care se fac ornamente festive

De la globuletele si beteala pentru brad, pana la caciulitele Mosului, multe dintre ornamentele cu care ne impodobim casele de Craciun sunt realizate in fabricile din China. Aceste ateliere ale lui Mos Craciun sunt departe de cele imaginate in povesti.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )