Libnet.ro
UNICEF

13:30

Israela Vodovoz a murit. Dezvaluire socanta facuta de Oana Turcu

Antena3 Antena3,
Israela Vodovoz a murit. Dezvaluire socanta facuta de Oana Turcu

Israela Vodovoz a fost gasita moarta, pe 9 martie, in locuinta ei. Descoperirea a fost facuta de avocata ei, alarmata de fapstul ca nu a mai putut sa ia legatura cu ea de aproape o saptamana. Oana. continuă pe Antena3

Israela Vodovoz a murit. Ea a fost gasita fara suflare in baie

Israela Vodovoz a murit la varsta de 70 de ani. Femeia de afaceri a fost gasita vineri seara fara suflare in baie, dupa ce autoritatile au fost alertate de avocata ei, care nu reusise sa dea de ea la telefon de cinci zile.

ISRAELA VODOVOZ A MURIT. Decizia socanta luata de Israela cu putin timp inainte de moarte

ISRAELA VODOVOZ A MURIT Ramasa singura dupa ce Liviu Arteni 46 de ani) a plecat din tara, Israela Vodovoz se lupta anul trecut cu problemele de sanatate care nu ii dadeau pace.

ISRAELA VODOVOZ A MURIT. Rasturnare de situatie dupa moartea Israelei. Ce s-a aflat acum

ISRAELA VODOVOZ A MURIT Realizatorul Antena Stars Cristi Brancu a facut o serie de dezvaluiri dupa moartea Israelei Vodovoz. ISRAELA VODOVOZ A MURIT imi pare rau! Nu imi vine sa cred! Este incredibil. Cred.

A MURIT Israela Vodovoz. A fost gasita decedata in propria casa

Cunoscuta vedeta mondena Israela Vodovoz a murit. Aceasta a fost gasita fara suflare in locuinta ei, vineri, in propria locuinta. Conform surselor Spynews, nimeni nu mai daduse de ea timp de 5 zile,.

Ce avere avea de fapt Israela Vodovoz. Suma este fabuloasa!

Celebra Israela Vodovoz a murit. Aceasta a fost gasita moarta, in locuinta ei, in seara de 9 martie. in anul 2014, Israela Vodovoz si-a facut testamentul, iar, conform unui apropiat al afaceristei, averea sa.

Israela Vodovoz a murit. Nu raspundea la telefon de cateva zile

CelebraIsraela Vodovoza murit. Aceasta a fost gasita moarta, in locuinta ei, in seara de 9 martie. Israelaa murit in locuinta sa. A fost gasita in baie,dezbracata. Conform.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )