Libnet.ro
UNICEF

06:15

Israelul a efectuat noi raiduri aeriene in Fasia Gaza. Este posibila o operatiune terestra

România Liberă România Liberă,
Israelul a efectuat noi raiduri aeriene in Fasia Gaza. Este posibila o operatiune terestra

Israelul a efectuat 12 raiduri aeriene in Fasia Gaza. Armata analizeaza posibilitatea unei operatiuni terestre, dupa ce militanti palestinieni au lansat rachete care au declansat un incendiu in apropierea unui oras israelian, informeaza B1. ro. continuă pe România Liberă

Israelul a efectuat 12 raiduri aeriene in Fasia Gaza si ar putea lansa o interventie terestra

Avioane militare israeliene au efectuat in cursul noptii 12 raiduri aeriene in Fasia Gaza, iar armata analizeaza posibilitatea unei operatiuni terestre, dupa ce militanti palestinieni au lansat rachete care au declansat un incendiu in apropierea orasului israelian Sderot, relateaza site-ul Ynetnews, citat de Medafax.

Israelul a efectuat 12 raiduri aeriene in Fasia Gaza: Armata pregateste o posibila operatiune terestra

Israelul a efectuat 12 raiduri aeriene in Fasia Gaza. Armata analizeaza posibilitatea unei operatiuni terestre, dupa ce militanti palestinieni au lansat rachete care au declansat un incendiu in apropierea unui.

Cinci rachete lansate din Fasia Gaza au cazut in sudul Israelului

Cinci rachete lansate de palestinieni din Fasia Gaza au atins vineri seara teritoriul israelian, fara a provoca victime sau pagube materiale, a anuntat un purtator de cuvant al armatei israeliene. Doua.

Doi morti, intr-un raid israelian in Fasia Gaza

Doua persoane au murit, vineri, in urma unui raid al unui avion de vanatoare israelian, in Fasia Gaza, au anuntat surse medicale, citate de site-ul Ynetnews, relateaza Mediafax.

Un avion militar israelian a atacat un vehicul, in Fasia Gaza, omorand doua persoane

Un avion de vanatoare israelian a atacat un vehicul, in centrul Fasiei Gaza, omorand doua persoane, informeaza MEDIAFAX. Potrivit unor surse palestiniene, raidul a vizat un vehicul care circula in apropierea.

Un avion militar israelian a atacat un vehicul, in Fasia Gaza: Doua persoane au fost ucise

Un avion de vanatoare israelian a atacat un vehicul, in centrul Fasiei Gaza, doua persoane fiind ucise. Raidul a vizat un vehicul care circula in apropierea taberei de refugiati Al-Shati, in apropierea vilei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )