Libnet.ro
UNICEF

01:05

Israelul este favorabil unui nou armistitiu cu Fasia Gaza de 72 ore

B1 B1,
Israelul este favorabil unui nou armistitiu cu Fasia Gaza de 72 ore

Negociatorii israelieni s-au declarat favorabili, la Cairo, unui nou armistitiu de 72 de ore in Fasia Gaza, a anuntat miercuri seara un oficial israelian, sub protectia anonimatului, relateaza AFP. Palestinienii. continuă pe B1

Israelul este de acord cu un nou armistitiu in Fasia Gaza

Autoritatile israeliene au anuntat ca sunt in favoarea unui nou armistitiu de 72 de ore in Fasia Gaza, relateaza AFP. Palestinienii urmeaza sa se pronunte privind prelungirea armistitiului in enclava.

Hamas si-a dat acordul pentru un nou armistitiu de 72 de ore in Fasia Gaza

Negociatorii palestinieni au acceptat o propunere a Egiptului privind instituirea unui armistitiu de 72 de ore cu Israelul, anunta surse diplomatice citate de postul Fox News. Nu este clar daca armistitiul va fi respectat si de Israel, care a continuat duminica raidurile aeriene in Fasia Gaza.

Oficial israelian: Israelul a acceptat un armistitiu de 72 de ore in Fasia Gaza

Israelul a acceptat duminica propunerea Egiptului privind o incetare a focului de 72 de ore in Fasia Gaza, au anuntat oficiali guvernamentali israelieni, citati de AFP. Israelul a acceptat.

Armistitiu de 72 de ore intre Israel si Hamas in Fasia Gaza

Un armistitiu de 72 de ore a intrat in vigoare in Fasia Gaza, la miezul noptii de duminica spre luni. Nicio racheta nu a fost trasa dinspre Fasia Gaza catre teritoriul israelian, iar aviatia israeliana s-a.

Primul jurnalist mort in Fasia Gaza

Guvernul italian a confirmat decesul reporterului italian Simone Camilli, miercuri, in Fasia Gaza, in cursul unei operatiuni de dezamorsare a unei rachete israeliene, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, citat de AFP.

Fasia Gaza: Israelienii si palestinienii vor prelungi armistitiul pentru cinci zile

Palestinienii si israelienii au fost de acord sa prelungeasca armistitiul de incetare a focului in Fasia Gaza pentru o perioada de cinci zile, au declarat miercuri seara mediatorii egipteni, conform AFP.

Obama saluta numirea unui nou premier in Irak

Pre and sedintele SUA, Barack Obama, a salutat ieri numirea unui nou premier in Irak, in locul lui Nouri al-Maliki, oficialul american indemnand la tranzi and tie pa and snica spre un guvern care sa reprezinte toate segmentele societa and tii, scrie presa straina.

Hamas accepta un armistitiu de 72 de ore in Fasia Gaza

Negociatorii palestinieni au acceptat o propunere a Egiptului privind instituirea unui armistitiu de 72 de ore cu Israelul, anunta surse diplomatice citate de postul Fox News.

Fox News: Hamas accepta un armistitiu de 72 de ore in Fasia Gaza

Negociatorii palestinieni au acceptat o propunere a Egiptului privind instituirea unui armistitiu de 72 de ore cu Israelul, anunta surse diplomatice citate de postul Fox News, informeaza Mediafax.

Israelul condamna formarea comisiei ONU de ancheta privind conflictul din Fasia Gaza

Israelul a condamnat in mod vehement formarea unei comisii de ancheta a Natiunilor Unite privind posibile incalcari ale reglementarilor umanitare internationale in timpul conflictului din Fasia.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )