Libnet.ro
UNICEF

09:45

Israelul anunta o interventie militara terestra in Fasia Gaza

Antena3 Antena3,
Israelul anunta o interventie militara terestra in Fasia Gaza

Israelul a anuntat lansarea unei operatiuni militare de amploare in Fasia Gaza, transmite cotidianul Haaretz. Hamas a provocat aceasta situatie tensionata si membrii militantilor palestinieni vor plati un. continuă pe Antena3

Israelul pregateste o interventie militara in Fasia Gaza. 40.000 de rezervisti au fost mobilizati

Israelul a lansat zeci de raiduri aeriene in Fasia Gaza. Ofensiva are loc in urma tirurilor de rachete care au vizat sudul Israelului, potrivit AFP. 000 de rezervisti au fost mobilizati in perspective unei interventii terestre impotriva miscarii palestiniene Hamas.

UPDATE: Israelul ia in calcul o invazie terestra in Fasia Gaza

Un oficial de rang inalt a declarat marti ca armata israeliana este pregatita pentru toate optiunile, inclusiv pentru o ofensiva terestra, cu scopul de a opri tirurile de rachete dinspre Fasia Gaza catre teritoriul israelian.

Israelul ia in calcul o invazie sau ofensiva terestra in Fasia Gaza

Sub protectia anonimatului, oficialul de rang inalt a mai spus ca armata pregateste o serie de optiuni, inclusiv o invazie sau o ofensiva terestra asupra enclavei palestiniene aflate sub controlul miscarii islamiste Hamas. Alt oficial a declarat ca armata a primit instructiuni pentru pregatirea diverselor alternative militare, cu scopul de a fi pregatita.

Zeci de rachete, lansate in doar cateva minute din Fasia Gaza spre sudul Israelului

Aripa militara a miscarii islamiste Hamas a lansat, luni dupa-amiaza, zeci de rachete spre sudul Israelului, ca reactie la raiduri aeriene israeliene in Fasia Gaza soldate cu cel putin sapte morti,.

Zeci de rachete, lansate in doar cateva minute din Fasia Gaza spre sudul Israelului

Aripa militara a miscarii islamiste Hamas a lansat, luni dupa-amiaza, zeci de rachete spre sudul Israelului, ca reactie la raiduri aeriene israeliene in Fasia Gaza soldate cu cel putin sapte morti, relateaza.

Fasia Gaza: Sapte luptatori Hamas ucisi de raiduri aeriene israeliene

Atacurile au venit ca urmare a unei cresteri a numarului de lansari de rachete spre Israel dinspre Gaza, unde Hamas este forta dominata. Armata israeliana a declarat ca acestea au depasit pragul de 150 de la jumatatea lui iunie, inclusiv 25 de rachete care au lovit Israelul duminica.

Violente in orase arabe israeliene, tiruri si raiduri in Fasia Gaza

Violentele au continuat in noaptea de sambata spre duminica in mai multe orase arabe din nordul Israelului, dupa asasinarea unui minor palestinian, ars de viu. Politia a anuntat ca a arestat 22 de persoane,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )