Libnet.ro
UNICEF

08:15

Israelul sustine ca Mahmud Abbas a dat lovitura de gratie procesului de pace

Adevărul Adevărul,
Israelul sustine ca Mahmud Abbas a dat lovitura de gratie procesului de pace

Liderul Organizatiei pentru Eliberarea Palestinei, Mahmoud Abbas a dat lovitura de gratie procesului de pace, anunta un comunicat oficial izraelian de sambata, ca reactie la discursul pe care presedintele Autoritatii Nationale Palestiniene ANP) l-a sustinut in cadrul unei reuniuni a conducerii OEP, potrivit Agence France Presse. continuă pe Adevărul

Israelul sustine ca Mahmoud Abbas a dat lovitura de gratie procesului de pace

Liderul Organizatiei pentru Eliberarea Palestinei, Mahmoud Abbas a dat lovitura de gratie procesului de pace, anunta un comunicat oficial izraelian de sambata, ca reactie la discursul pe care presedintele Autoritatii Nationale Palestiniene ANP) l-a sustinut in cadrul unei reuniuni a conducerii OEP, potrivit Agence France Presse.

Mahmud Abbas: Palestinienii nu vor recunoaste niciodata Israelul ca stat evreu

Palestinienii nu vor recunoaste niciodata Israelul ca stat evreu, a reafirmat sambata presedintele Autoritatii Nationale Palestiniene, Mahmud Abbas. Liderul Autoritatii Nationale Palestiniene a facut aceste declaratii in interventia sa avuta la Ramallah in cadrul unei reuniuni a conducerii Organizatiei pentru Eliberarea Palestinei OEP), din care face parte si miscarea Fatah, condusa de presedintele Abbas si care guverneaza in Cisiordania.

Mahmud Abbas: Palestinienii nu vor recunoaste niciodata Israelul ca stat evreu

Palestinienii nu vor recunoa and ste niciodata Israelul ca stat evreu, a reafirmat astazi pre and sedintele Autorita and tii Na and tionale Palestiniene ANP), Mahmud Abbas, informeaza AFP, citat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )