Libnet.ro
UNICEF

18:45

Istoria uitata a uneia dintre cele mai frumoase strazi din Romania interbelica, sufocata, acum, de garaje si beton

Adevărul Adevărul,
Istoria uitata a uneia dintre cele mai frumoase strazi din Romania interbelica, sufocata, acum, de garaje si beton

Strada Portului din Galati este mai degraba o alee, o fundatura, sau un apendic - daca este sa ne luam dupa forma acesteia. Desi are o istorie frumoasa, putini sunt cei care stiu de intamplarile petrecute aici in perioada interbelica, drept dovada ca astazi, zona este sufocata de garaje si de asfaltul turnat haotic peste piatra cubica a pavajului. continuă pe Adevărul

Istoria uitata a uneia dintre cele mai frumoase strazi din Romania interbelica, sufocata, acum, de garajele si beton

Strada Portului din Galati este mai degraba o alee, o fundatura, sau un apendic - daca este sa ne luam dupa forma acesteia. Desi are o istorie frumoasa, putini sunt cei care stiu de intamplarile petrecute aici in perioada interbelica, drept dovada ca astazi, zona este sufocata de garaje si de asfaltul turnat haotic peste piatra cubica a pavajului.

20 dintre cele mai frumoase enunturi rostite de Arsenie Boca. Ne intalnim in prezent cu viitorul trecutului

Arsenie Boca, unul dintre cei mai importanti duhovnici ai Romaniei, parintele vizionar care a a facut numeroase profetii despre vremurile pe care le traim sau care vor veni, a lasat oamenilor invataturi de viata, adevarate lectii de morala crestina.

Examenul de admitere in Rezidentiat este o chestiune depasita. Raed Arafat, despre una dintre cele mai mari probleme din sistemul de sanatate din Romania

Raed Arafat a luat parte la Conferinta Nationa de Farmacoeconomie si Management Sanitar CNFMS) de la Targu Mures, in cadrul careia a declarat ca una dintre cele mai mari probleme ale Romaniei es.

Sectorul agroalimentar, unul dintre cele mai importante pentru economiile Nord Africane

Sectorul agroalimentar ramane unul dintre cele mai importante pentru economiile Nord Africane, informeaza Coface, prin intermediul unui comunicat de presa.

A primit cele mai frumoase mesaje de la iubitul ei, doar ca nu erau pentru ea. Cum s-a razbunat

Ashley, o studenta din Michigan, a primit mai multe mesaje dragastoase de la fostul ei iubit. Tanara a observat ca declaratiile erau destinate fostei partenere a barbatului, cu care acesta voia sa se.

Una dintre cele mai ieftine destinatii de pe Pamant se afla in Romania: topul oraselor turistice care ofera chirii accesibile

Business Insider a realizat topul oraselor din Europa cu cele mai mici chirii pe Airbnb. Jurnalistii britanici considera ca una dintre cele mai ieftine destinatii de vacanta de pe Pamant se afla in Romania.

Acest obiectiv foto este unul dintre cele mai scumpe din lume

Fotografia este un hobby ce poate deveni extrem de scump cand vrei un aparat mai bun, dar pretul unui obiectiv foto este celmai mare, de obicei. Productia unui obiectiv foto nu este deloc o sarcina usoara, iar asta face ca preturile pentru astfel de dispozitive sa fie extrem de prohibitive, uneori. O buna parte din [].

Faze Tari: A avut parte de surpriza vietii cand a incercat sa jefuiasca un batran de 85 de ani; A primit cele mai frumoase mesaje de la iubitul ei, doar ca nu erau pentru ea. Cum si-a umilit partenerul dupa aceea; Cum a ajutat un IT-ist plictisit la prin

A implinit 102 ani! E fumatoare inraita si nu are de gand sa se lase. Aceasta batranica este. Premierul norvegian a fost surprins in timp ce se juca Pokemon Go in Parlament. Erna Solberg, care ocupa functia de.

Atac dur al miliardarului George Soros: Bombardamentele lansate de Vladimir Putin in orasul sirian Alep vor fi percepute ca una dintre cele mai revoltatoare crime de razboi ale lumii moderne

Investitorul miliardar George Soros a condamnat, joi, bombardamentele lansate de Rusia in Siria si l-a acuzat pe presedintele rus Vladimir Putin ca exploateaza in mod agresiv, situatia politica cu care se confrunta Casa Alba inainte de alegerile prezidentiale.

Top 10 cele mai bune bancuri cu evrei. De ce-i taie Securitatea lemnele lui Strul dupa un telefon anonim dat de Itic

Zeci de bancuri cu evrei circula pe site-urile de umor de pe Internet. Va prezentam o selectie cu 10 dintre cele mai bune glume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )