Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sectorul agroalimentar, unul dintre cele mai importante pentru economiile Nord Africane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sectorul agroalimentar, unul dintre cele mai importante pentru economiile Nord Africane

Sectorul agroalimentar ramane unul dintre cele mai importante pentru economiile Nord Africane, informeaza Coface, prin intermediul unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Acest obiectiv foto este unul dintre cele mai scumpe din lume

Fotografia este un hobby ce poate deveni extrem de scump cand vrei un aparat mai bun, dar pretul unui obiectiv foto este celmai mare, de obicei. Productia unui obiectiv foto nu este deloc o sarcina usoara, iar asta face ca preturile pentru astfel de dispozitive sa fie extrem de prohibitive, uneori. O buna parte din [].

Cele mai importante zece masini, premiere la Salonul Auto de la Paris 2016

Salonul Auto de la Paris a avut anul acesta peste 60 de premiere mondiale modele noi de masini si concepte), destul de putine pentru una dintre cele mai renumite expozitii de masini. Dintre acestea am ales zece cele mai importante modele de serie.

Robert Girleanu, unul dintre cei mai cautati infractori romani, a fost gasit mort la Chisinau (VIDEO)

Unul dintre cei mai cautati infractori romani a fost gasit mort la Chisinau. Robert Girleanu, autorul unui triplu asasinat in urma cu 16 ani, a murit intr-un spital din Capitala Moldovei, i.

Unul dintre cei mai cautati infractori din Romania, gasit mort la Chisinau

Unul dintre cei mai cautati infractori din Romania si-a gasit sfarsitul la Chisinau intr-un spital, in urma unei grave afectiuni la plamani. Robert Girleanu, autorul unui.

9 minuni ale lumii se afla in pericol de a disparea pentru totdeauna: povestea unora dintre cele mai frumoase locuri si cum sunt distruse

Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO) a publicat o lista a locurilor incluse in Patrimoniul Mondial care sunt in pericol de a disparea in viitor. Va prezentam in continuare unele dintre cele mai frumoase locuri din.

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Dar cum arata mama vedetei

Este considerata una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, iar de-a lungul anilor, Nicoleta Luciu s-a bucurat de un succes rasunator, ajutata si de bustul impresionant. Putini sunt cei care o cunosc.

Cele mai importante deprinderi ce pot asigura independenta copiilor: trecerea de la smartphone la citirea unei harti

Evolutia tehnologiei a facut ca noile generatii sa-si piarda abilitatile de a executa lucruri simple precum citirea unei harti sau scrisul de mana. Conform studiilor, copiii nu cunosc mare parte din activitatile ce le pot asigura independenta, specialistii oferind parintilor sfaturi despre cum sa le deschida apetitul pentru mesterit.

Unul dintre cele mai populare site-uri din lume, atacat de hackeri pentru raspandire de stiri false

Unul dintre cele mai populare site-uri de pe internet, Buzzfeed, a fost atacat de hackeri. in aceasta dimineata, mai multe articole ale site-ului contineau titlul Atacat de OurMine si.

Radu Banciu, despre dosarul Microsoft: Pescariu este unul dintre cei mai obscuri jucatori de tenis. El a si turnat extraordinar de mult. Atat de mult incat scapa basma curata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de luni seara despre afirmatiile lui Traian Basescu despre afacerea Microsoft, care, in opinia sa, este una profund acoperita de statul roman, care nu vrea sa.

Romania ar putea scapa de unul dintre cei mai buni jucatori ai Armeniei cu ajutorul lui Mourinho. United solicita federatiei ca Henrikh Mkhitaryan sa nu fie chemat la echipa nationala

Nationala Romaniei va juca zilele urmatoare doua meciuri din campania de calificare la Campionatul Mondial din Rusia, iar in acest sens, elevii lui Daum s-ar putea sa aiba noroc. Romania va.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )