Libnet.ro
UNICEF

23:45

Una dintre cele mai ieftine destinatii de pe Pamant se afla in Romania: topul oraselor turistice care ofera chirii accesibile

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai ieftine destinatii de pe Pamant se afla in Romania: topul oraselor turistice care ofera chirii accesibile

Business Insider a realizat topul oraselor din Europa cu cele mai mici chirii pe Airbnb. Jurnalistii britanici considera ca una dintre cele mai ieftine destinatii de vacanta de pe Pamant se afla in Romania. continuă pe Adevărul

TOP cele mai ieftine destinatii turistice in care sa-ti planuiesti o vacanta

Cele mai ieftine destinatii turistice din lume au fost dezvaluite intr-un studiu realizat de Forumul Economic Mondial , care a luat in calcul preturile biletelor de avion, cazarea si costul vietii. Iata care sunt acestea si de ce sa le vizitezi.

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Dar cum arata mama vedetei

Este considerata una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, iar de-a lungul anilor, Nicoleta Luciu s-a bucurat de un succes rasunator, ajutata si de bustul impresionant. Putini sunt cei care o cunosc.

Atac dur al miliardarului George Soros: Bombardamentele lansate de Vladimir Putin in orasul sirian Alep vor fi percepute ca una dintre cele mai revoltatoare crime de razboi ale lumii moderne

Investitorul miliardar George Soros a condamnat, joi, bombardamentele lansate de Rusia in Siria si l-a acuzat pe presedintele rus Vladimir Putin ca exploateaza in mod agresiv, situatia politica cu care se confrunta Casa Alba inainte de alegerile prezidentiale.

A murit Pompeiu Harasteanu, una dintre cele mai bune voci din Romania

Basul Pompeiu Harasteanu, artist de talie internationala, aplaudat pe marile scene din tara si strainatate, a incetat din viata miercuri, la varsta de 81 de ani. Informatia a fost.

9 minuni ale lumii se afla in pericol de a disparea pentru totdeauna: povestea unora dintre cele mai frumoase locuri si cum sunt distruse

Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO) a publicat o lista a locurilor incluse in Patrimoniul Mondial care sunt in pericol de a disparea in viitor. Va prezentam in continuare unele dintre cele mai frumoase locuri din.

Maria Sharapova, dupa ce i-a fost redusa suspendarea: Este una din cele mai fericite zile

TAS Tribunalul de Arbitraj Sportiv) i-a redus, marti, suspendarea Mariei Sharapova de la doi ani la 15 luni, motiv de mare bucurie pentru jucatoarea din Rusia. La aflarea vestii, Masha a scris pe pagina personala de Facebook: Este una din cele mai fericite zile.

Sectorul agroalimentar, unul dintre cele mai importante pentru economiile Nord Africane

Sectorul agroalimentar ramane unul dintre cele mai importante pentru economiile Nord Africane, informeaza Coface, prin intermediul unui comunicat de presa.

Cele mai importante zece masini, premiere la Salonul Auto de la Paris 2016

Salonul Auto de la Paris a avut anul acesta peste 60 de premiere mondiale modele noi de masini si concepte), destul de putine pentru una dintre cele mai renumite expozitii de masini. Dintre acestea am ales zece cele mai importante modele de serie.

Acest obiectiv foto este unul dintre cele mai scumpe din lume

Fotografia este un hobby ce poate deveni extrem de scump cand vrei un aparat mai bun, dar pretul unui obiectiv foto este celmai mare, de obicei. Productia unui obiectiv foto nu este deloc o sarcina usoara, iar asta face ca preturile pentru astfel de dispozitive sa fie extrem de prohibitive, uneori. O buna parte din [].

Top 10 cele mai bune bancuri cu evrei. De ce-i taie Securitatea lemnele lui Strul dupa un telefon anonim dat de Itic

Zeci de bancuri cu evrei circula pe site-urile de umor de pe Internet. Va prezentam o selectie cu 10 dintre cele mai bune glume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )