Libnet.ro
UNICEF

11:15

Istoric rus, condamnat la 12 ani si jumatate de inchisoare, dupa ce si-a ucis si dezmembrat iubita, o fosta studenta

Adevărul Adevărul,
Istoric rus, condamnat la 12 ani si jumatate de inchisoare, dupa ce si-a ucis si dezmembrat iubita, o fosta studenta

Oleg Sokolov, un cunoscut istoric rus, in varsta de 64 de ani, a fost condamnat la 12 ani si jumatate de inchisoare,dupa ce, anul trecut, si-a ucis iubita in varsta de 24 de ani si a dezmembrat-o, informeaza BBC. continuă pe Adevărul

Istoricul rus care si-a ucis si dezmembrat partenera a primit doar 12 ani si jumatate de inchisoare VIDEO

Istoricul rus Oleg Sokolov a fost condamnat vineri la 12 ani si jumatate de inchisoare la Sankt-Petersburg pentru ca si-a ucis si dezmembrat partenera, intr-un caz care a relansat dezbaterea despre violentele conjugale in Rusia, relateaza AFP si Reuters.

Trump gratiaza o alta serie de personalitati controversate. Pe lista, fostul sau director de campanie, condamnat la sapte ani si jumatate de inchisoare

Presedintele american in exercitiu Donald Trump a gratiat miercuri o alta serie de personalitati controversate, cu putin inainte de a-i preda mandatul prezidential, luna viitoare, presedintelui ales Joe Biden, relateaza AFP.

Un ziarist de opozitie a fost condamnat la 27 de ani de inchisoare in Turcia

Prigoana regimului Erdogan la adresa opozantilor continua, iar ultimul eveniment este condamnarea unui dintre cei mai cunoscuti ziaristi turci la 27 de ani de inchisoare,scrie g4media.

Manualul Apei, initiativa de educatie prin distractie a Apa Nova, o platforma de succes pentru elevii intre 8 si 12 ani

Ramona Dumitru, Director Comunicare si Corporate Affairs Apa Nova, vorbeste, in interviul publicat mai jos, despre initiativa Manualul Apei, o platforma de edutainment de succes, care se adreseaza elevilor intre 8 si 12 ani.

Cine este noul iubit al Madalinei Ghenea. Este cu 12 ani mai tanar decat ea

Dupa ce a frant inimile multor barbati celebri, Madalina Ghenea a inceput o idila cu fotbalistul Nicolo Zaniolo, cunoscut ca pustiul minune de la AS Roma. Cine esteNicolo Zaniolo, noul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )