Libnet.ro
UNICEF

05:30

Un ziarist de opozitie a fost condamnat la 27 de ani de inchisoare in Turcia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un ziarist de opozitie a fost condamnat la 27 de ani de inchisoare in Turcia

Prigoana regimului Erdogan la adresa opozantilor continua, iar ultimul eveniment este condamnarea unui dintre cei mai cunoscuti ziaristi turci la 27 de ani de inchisoare,scrie g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Barbatul din Apuseni care a retezat capul fratelui sau cu toporul, condamnat la 12 ani de inchisoare

Barbatul din Apuseni care si-a omorat fratele cu mai multe lovituri de topor a fost condamnat la 12 ani de inchisoare.

Italia: Un tata a fost condamnat pentru ca a angajat un bataus sa-i rupa degetele fiului homosexual, de profesie chirurg

Un barbat in varsta de 75 de ani din Italia a fost condamnat la doi ani de inchisoare dupa ce a platit un bataus sa-i rupa degetele fiului sau, de profesie chirurg, pentru ca este homosexual. Individul a ma.

Judecatoarele CSM Gabriela Baltag si Evelina Oprina critica decizia definitiva si irevocabila a inaltei Curti prin care a fost condamnat avocatul Robert Rosu: Legea se cere a fi interpretata si aplicata astfel incat sa nu genereze revolta

Judecatoarele Gabriela Baltag si Evelina Oprina, membre in Consiliul Superior al Magistraturii, critica, intr-un articol publicat pe juridice. ro, decizia definitiva a inaltei Curti in dosarul Ferma Baneasa, in care, alaturi de alti inculpati, a fost condamnat si avocatul Robert Rosu 5 ani de inchisoare), argumentand ca o solutie neacceptata, care contrariaza sau frapeaza nu poate fi considerata ca a raspuns nevoii sociale.

Un campion olimpic din Norvegia a fost condamnat la inchisoare

Fostul star si copil teribil al schiului fond norvegian, Petter Northug, a fost condamnat la sapte l.

De ce a fost condamnat un antrenor de tenis la 5 ani de inchisoare pentru viol. Victima este o minora de 11 ani

Curtea de Apel Alba Iulia a motivat hotararea pronuntata joi, 17 decembrie, privind condamnarea la inchisoare cu executare a unui barbat de 54 de ani din Cugir, de profesie antrenor de tenis.

Dublu campion olimpic la schi fond, condamnat la sapte luni de inchisoare - in plus, are permisul de conducere suspendat pe viata

Norvegianul Petter Nortug, dublu campion olimpic la schi fond, a fost condamnat, luni, la sapte luni de inchisoare, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pe viata, sentinta fiind pronuntata de un tribunal din Oslo, potrivit espn. com.

Germania: Autorul atacului terorist din Halle a fost condamnat la inchisoare pe viata

Autorul atentatului terorist comis anul trecut impotriva unei sinagogi din orasul german Halle a fost condamnat luni la inchisoare pe viata de un tribunal german, relateaza AFP si The Guardian, potrivit Agerpres.

Un tata a fost condamnat dupa ce a angajat un bataus sa-i rupa degetele fiului homosexual, de profesie chirurg

Un italian de 75 de ani si-a primit pedeapsa dupa ce, in luna aprilie a acestui an, a angajat un bataus care sa-i dea o lectie fiului sau, de profesie chirurg. Batranul a platit 2. 500 de euro unui atacator care sa-i vandalizeze masina fiului si partenerului acestuia.

Opt ani de inchisoare pentru soferul care a provocat un accident rutier la Orhei, soldat cu decesul a trei persoane

Procuratura raionului Orhei anunta despre condamnarea la opt ani inchisoare a soferului care in vara anului 2020 a urcat baut la volan si a comis un accident rutier, soldat cu decesul a trei persoane, printre care si primarul satului Piatra.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )