Libnet.ro
UNICEF

21:30

Zi istorica in Arabia Saudita: Pentru prima data, femeile au putut fi prezente in tribune la un meci de fotbal

Hotnews Hotnews,
 Zi istorica in Arabia Saudita: Pentru prima data, femeile au putut fi prezente in tribune la un meci de fotbal

Pentru prima oara in Arabia Saudita, vineri, la meciul Al-Ahli - Al-Batin, in tribune s-au aflat si femei, masura care se incadreaza in reformele autorizate de printul mostenitor Mohammed bin Salman, relateaza arabnews. com. continuă pe Hotnews

Zi istorica in Arabia Saudita: Pentru prima data, femeile au putut fi prezente in tribune la un meci de fotbal

Pentru prima oara in Arabia Saudita, vineri, la meciul Al-Ahli Al-Batin, in tribune s-au aflat si femei, masura care se incadreaza in reformele autorizate de printul mostenitor Mohammed bin Salman, relateaza arabnews. com.

Martina Navratilova are trei dorinte pentru 2018, una din ele este urmatoarea: Simona Halep sa castige pentru prima data un Grand Slam

Intr-un interviu acordat site-ului oficial al WTA, Martina Navratilova a vorbit despre noul sezon din tenisul profesionist, fosta campioana avand trei mari dorinte pentru 2018. Una din ele suna in felul urmator: Simona Halep sa castige pentru prima data un Grand Slam.

Este oficial, Robor nu mai scade. BNR majoreaza dobanda pentru prima data in ultimul deceniu

Decizia boardului BNR de a majora dobanda-cheie la 2% pe an dupa o pauza de un deceniu, nu bruscheaza economia, calmeaza anticipatiile inflationiste si nu risca sa.

Biserica Unitariana aniverseaza 450 de ani de cand s-a enuntat pentru prima data libertatea religioasa in Europa. Ce manifestari a pregatit

Biserica Unitariana Maghiara aniverseaza anul acesta 450 de ani de la Edictul de la Turda, moment istoric in care s-a enuntat pentru prima data libertatea religioasa in Europa. Dieta Transilvaniei, intrunita la Turda la inceputul anului 1568, a adoptat o hotarare istorica: s-a proclamat libertatea constiintei religioase pentru prima oara in istoria moderna a omenirii si dreptul fiecarei comunitati de a-si alege predicator.

Premiera in Arabia Saudita - A fost organizat primul salon auto pentru femei

In Arabia Saudita, tara unde femeile vor avea voie sa conduca masini abia din iunie anul acesta, s-a organizat in premiera un salon auto dedicat femeilor. Evenimentul, care are loc intr-un mall din orasul Jeddah, era de neimaginat acum cativa ani in tara ultra-conservatoare unde femeilor li se impun restrictii severe.

Martina Navratilova, dorinta pentru 2018: Simona Halep sa castige pentru prima data un Grand Slam

Fosta sportiva Martina Navratilova si-a marturisit pentru site-ul WTA cele trei dorinte pe care le are pentru sezonul 2018 in tenis, una dintre acestea fiind ca Simona Halep, liderul mondial, sa castige pentru prima data un Grand Slam.

Arabia Saudita: primul salon auto dedicat exclusiv femeilor si-a deschis portile la Jeddah

La cateva luni dupa ce au primit dreptul de a sofa, femeile saudite pot vizita acum primul salon auto dedicat exclusiv lor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )