Libnet.ro
UNICEF

15:00

O istorie de peste 100 de ani: Povestea Farmec inainte si dupa Revolutia din 1989

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O istorie de peste 100 de ani: Povestea Farmec inainte si dupa Revolutia din 1989

Farmec, companie cu capital 100% romanesc, a scris istoria industriei cosmetice din tara, fiind inca de la fondarea sa si pana in prezent lider in randul producatorilor de cosmetice din Romania. Astazi, cel mai mare producator roman de cosmetice este. continuă pe Wall-Street Ro

Alimentele care nu expiraniciodata. Le poti pastra peste 100 de ani

Exista mai multealimente care isi pastreaza intacte proprietatile pe perioade mai mari de 100 de ani. Otetul de mere - Cand este ferit de razele directe ale soarelui, otetul de mere isi pastreaza.

Peste 100 de garaje au fost daramate pentru a face loc unei parcari cu 160 de locuri

Peste 100 de garaje inestetice, din microraionul IX, strada Radu Gioglovan, au fsot demolate pentru a face loc unei parcari moderne si spatii verzi. S-a eliberat, astfel, un teren de aproape 9. 000 de metri patrati, iar in prezent au demarat lucrarile de pregatire a terenului si realizarea unei canalizari pentru scurgerea apelor pluviale.

Peste 100 de primari din R. Moldova care au semnat declaratii de unire se intrunesc la Iasi

Mai multi alesi locali din peste 100 de localitati din Republica Moldova, care au semnat Declaratia .

Peste 100 de primari din R Moldova ce au semnat declaratii de unire cu Romania se intrunesc la Iasi

Mai multi alesi locali din peste 100 de localitati din Republica Moldova, care au semnat Declaratia de Unire cu Romania, se vor intalni, sambata, la Palatul Culturii din Iasi, unde vor fi primiti de primarul Mihai Chirica. Potrivit unui comunicat de presa transmis de Platforma Unionista Actiunea 2012, primarii vor avea discutii cu autoritati locale din Romania si urmeaza sa infiinteze la Iasi o asociatie care sa ii regrupeze pe toti alesii locali unionisti, transmite Agerpres.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )