Libnet.ro
UNICEF

13:45

ISU Satu Mare: Flacara sondei de la Moftinu a fost stinsa; zona este monitorizata pentru emisiile de gaz

Hotnews Hotnews,
 ISU Satu Mare: Flacara sondei de la Moftinu a fost stinsa; zona este monitorizata pentru emisiile de gaz

Flacara incendiului de la sonda din Moftinu, judetul Satu Mare, a fost stinsa, au anuntat joi seara reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Satu Mare, iar zona va fi atent monitorizata pentru a a nu aparea emisii de gaz, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

Accident cumplit in Satu Mare. Doi soti au fost spulberati pe trecerea de pietoni de o soferita de 24 de ani

Accident de circulatie cumplit in Satu Mare, in urma caruia doua persoane, sot si sotie, au fost grav raniti. Cei doi soti traversau regulementar, pe trecere de pietoni, bulevardul Octavian .

Suprastructura metalica a sondei care arde de doua saptamani in Satu Mare a fost indepartata

Specialistii care intervin la incendiul de la sonda de gaz de la Moftinu, judetul Satu Mare, au reusit sa indeparteze suprastructura metalica a sondei, iar acum se va putea pregati mai bine interventia de captare eficienta a gazului, au anuntat, marti, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Satu Mare. Astfel, in ultimele zile pompierii au asigurat zona respectiva pentru ca specialistii sa poata interveni in indepartarea suprastructurii metalice, potrivit news. ro.

Specialistii canadieni au reusit sa taie capul sondei care arde la Satu Mare si vor monta unul nou

In cea de-a optsprezecea zi de cand a izbucnit incendiul la sonda de gaz de la Moftinu, judetul Satu Mare, specialistii canadieni, ajutati de pompierii militari, au reusit sa taie capul sondei si vor monta altul pentru a o putea inchide. Toata zona a fost curatata de materialele care impiedicau accesul si se cauta cele mai bune solutii pentru captarea gazului.

Specialistii canadieni au reusit sa taie capul sondei care arde la Satu Mare si vor monta unul nou

In cea de-a optsprezecea zi de cand a izbucnit incendiul la sonda de gaz de la Moftinu, judetul Satu Mare, specialistii canadieni, ajutati de pompierii militari, au reusit sa taie capul sondei si vor monta altul pentru a o putea inchide, relateaza News. ro. Toata zona a fost curatata de materialele care impiedicau accesul si se cauta cele mai bune solutii pentru captarea gazului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )