Libnet.ro
UNICEF

05:15

Italia inchide toate magazinele, cu exceptia celor alimentare si a farmaciilor Efectul va fi vizibil in 14 zile

Hotnews Hotnews,
 Italia inchide toate magazinele, cu exceptia celor alimentare si a farmaciilor Efectul va fi vizibil in 14 zile

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat miercuri seara noi masuri fata de restrictiile draconice impuse deja pentru limitarea epidemiei de coronavirus. Astfel, in Italia vor fi inchise de acum toate magazinele cu exceptia magazinelor alimentare si a farmaciilor, iar livrarea la domiciliu este permisa. Performantele serviciilor publice sunt esentiale, inclusiv transportul, utilitatile, serviciile bancare, postale, financiare, precum si serviciile auxiliare necesare raman garantate, a dat asigurari premierul italian. continuă pe Hotnews

Italia inchide totul, mai putin magazinele alimentare si farmaciile Transportul ramane garantat

Guvernul italian a decis sa inchida toate magazinele, cu exceptia celor alimentare si a farmaciilor, pentru a incetini raspandirea noului coronavirus, scriu publicatiile din Peninsula.

Italia inchide toate activitatile comerciale. Raman deschise doar farmaciile si magazinele alimentare

Italia a extins carantina din cauza epidemiei de coronavirus la nivelul intregii tari si anunta noi masuri drastice.

Italia inchide tot. Raman deschise doar farmaciile si magazinele alimentare

Autoritatile italiene au anuntat, miercuri seara, noi masuri drastice in incercarea disperata de a preveni raspandirea noului coronavirus. Astfel, in toata tara vor fi inchise barurile, restaurantele,.

Covid-19. Tribunalul Olt amana judecarea cauzelor, cu exceptia celor urgente. Inculpatii pot fi audiati in sistem videoconferinta

Judecatorii Tribunalului Olt au hotarat sa amane judecarea cauzelor aflate pe rolul acestei instante, cu exceptia celor urgente, pentru a preveni raspandirea Covid-19.

Coronavirus in lume Tot mai multe tari inchid scolile si limiteaza venirea celor din zone rosii Situatia se agraveaza in regiunea Madrid Primele decese in Bulgaria, Suedia, Belgia, Albania si Irlanda

Numarul de cazuri de coronavirus din lume a depasit 120. 000, fiind consemnate peste 4. 300 de decese, potrivit platformei Arcgis. Mai mult de 66. 000 de pacienti bolnavi de Covid 19 s-au vindecat pana acum. Situatia s-a agravat, in Italia, tara aflata in carantina, iar epidemia castiga teren si in alte tari. in China, in schimb, au fost raportate doar 24 de infectii noi, dintre care 10 au legatura cu alte tari. 03 Italia inchide toate magazinele, cu exceptia celor alimentare si a farmaciilor21. 40 Danemarca inchide toate scolile si universitatile, pentru a limita raspandirea coronavirusului, a anuntat premierul danez, precizand ca masura e cu efect imediat21. 35 Spania a depasit pragul de 2. 000 de cazuri de coronavirus si a inregistrat 48 de morti, marea majoritate in regiunea Madrid20. 51 Franta a inregistrat 15 noi decese, bilantul urca la 48 de morti, dintr-un total de 2. 281 cazuri confirmate de infectie19. 29 Bilantul deceselor in Italia a urcat la 82719. 02 OMS explica numele virusului si al bolii pe care o provoaca acesta18. 33 Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat miercuri ca epidemia de Covid-19 poate fi considerata o pandemie18. 30 Republica Moldova confirma al 4-lea caz de coronavirus18. 40 Irlanda a anuntat primul deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus.

Arabia Saudita inchide toate scolile si unversitatile, din cauza epidemiei de coronavirus

Autoritatile din Arabia Saudita au inchis toate unitatile de invatamant din regat pe perioada nedeterminata, pe fondul temerilor provocate de noul coronavirus, potrivit Saudi Gazette. Totodata, duminica.

Italia - coronavirus: Toate evenimentele sportive vor fi suspendate pana pe 3 aprilie

Toate evenimentele sportive din Italia vor fi suspendate pana la data de 3 aprilie, a anuntat Comitetul Olimpic din Italia, care a precizat ca este o situatie fara precedent in istorie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )