Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus in lume Tot mai multe tari inchid scolile si limiteaza venirea celor din zone rosii Situatia se agraveaza in regiunea Madrid Primele decese in Bulgaria, Suedia, Belgia, Albania si Irlanda

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in lume Tot mai multe tari inchid scolile si limiteaza venirea celor din zone rosii Situatia se agraveaza in regiunea Madrid Primele decese in Bulgaria, Suedia, Belgia, Albania si Irlanda

Numarul de cazuri de coronavirus din lume a depasit 120. 000, fiind consemnate peste 4. 300 de decese, potrivit platformei Arcgis. Mai mult de 66. 000 de pacienti bolnavi de Covid 19 s-au vindecat pana acum. Situatia s-a agravat, in Italia, tara aflata in carantina, iar epidemia castiga teren si in alte tari. in China, in schimb, au fost raportate doar 24 de infectii noi, dintre care 10 au legatura cu alte tari. 03 Italia inchide toate magazinele, cu exceptia celor alimentare si a farmaciilor21. 40 Danemarca inchide toate scolile si universitatile, pentru a limita raspandirea coronavirusului, a anuntat premierul danez, precizand ca masura e cu efect imediat21. 35 Spania a depasit pragul de 2. 000 de cazuri de coronavirus si a inregistrat 48 de morti, marea majoritate in regiunea Madrid20. 51 Franta a inregistrat 15 noi decese, bilantul urca la 48 de morti, dintr-un total de 2. 281 cazuri confirmate de infectie19. 29 Bilantul deceselor in Italia a urcat la 82719. 02 OMS explica numele virusului si al bolii pe care o provoaca acesta18. 33 Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat miercuri ca epidemia de Covid-19 poate fi considerata o pandemie18. 30 Republica Moldova confirma al 4-lea caz de coronavirus18. 40 Irlanda a anuntat primul deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, videoconferinta cu premierii din mai multe tari pe tema COVID-19

Premierul in exercitiu, Ludovic Orban, a participat la o videoconferinta cu omologi din Italia, Bulgaria, Cipru, Austria, Croatia si Israel pe tema situatiei provocate de noul coronavirus.

Se inchid scolile din Romania incepand cu 11 martie. Cat dureaza masura luata din cauza COVID-19

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a anuntat decizia de suspendare a cursurilor tuturor unitatilor preuniversitare, de stat si private, in perioada 11-22 martie, cu posibilitatea de prelungire. Masura a fost luata pentru a-i feri pe copii de orice posibila contaminare. Astazi, 9 martie, in sedinta Comitetului National pentru Situatii de Urgenta s-a decis soarta a catorva .

Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus. Planul alb, activat in mai multe spitale din Romania

Planul alb este activat in mai multe spitale din Romania. De asemenea s-a anuntat si scenariul 2 de coronavirus. Totodata, Raed Arafat a dat explicatii despre cele 4 scenarii care pot intra in vigoare. Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus Avand in vedere situatia aflata la momentul de fata in tara, vorbind .

Sociolog: Probabil ca sunt mai multe cazuri de coronavirus, numai ca romanul nu se duce la medic

Romania ar putea avea, de fapt, mai multe cazuri de coronavirus, decat cele 17 declarate in prezent, insa ele nu au fost inca depistate pentru ca romanii nu obisnuiesc sa mearga la medic atunci cand se simt rau.

Mai multe state, intre care si Romania, si-au inchis misiunile din Coreea de Nord, pe fondul ingrijorarilor legate de coronavirus

Mai multe state occidentalte, intre care Germania, Franta, dar si Romania, si-au retras reprezentantii si si-au inchis luni misiunile din Coreea de Nord, a anuntat ambasadorul Marii Britanii la Phenian, pe fondul ingrijorarilor in crestere in aceasta tara izolata privind raspandirea coronavirusului.

Wizz Air anuleaza mai multe zboruri din Germania si Spania catre Romania

Operatorul aerian Wizz Air anuleaza, miercuri, 11 martie, mai multe zboruri din Germania si Spania catre Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara in actualul context de infectari cu coronavirus, informeaza compania.

Cele mai multe firme romanesti nu au nicio strategie de a trece peste criza coronavirusului. De ce se tem patronii

Cele mai multe firme din Romania nu au o strategie de risc pentru situatii precum epidemia de coronavirus. O arata rezultatele unui barometru efectuat de o companie de consultanta. Potrivit rezultatelor cercetarii, peste 70% dintre cele 300 de firme chestionate se asteapta la consecinte economice negative, de la probleme de aprovizionare la cresteri de preturi si blocaj financiar.

Tot mai multi producatori americani de petrol reduc cheltuielile si forajele

Un numar tot mai mare de producatori nord-americani de petrol, in frunte cu Chevron, avertizeaza ca .

Busculada la intrarea in Capitala. Jandarmeria escorteaza mai multe microbuze

Mai multe microbuze care vin de la Frontiera sunt blocate la intrarea in Capitala. Jandarmeria este acolo si se incearca preluarea acestor microbuze.

Bianca Dragusanu recunoaste ca a fost inselata. A avut si are mai multe aventuri!

Binca Dragusanu a fost inselata! Vedeta a facut chiar ea marturisiri incendiare despre barbatul care in loc sa-i spuna ca nu o mai dorestei-a calcat stramb. Ce a spus blondina despre momentele in care s-a simtit tradata? Bianca Dragusanu a fost inselata Bianca a divortat pentru a doua oara ieri, 10 martie. in sfarsitul scenariul .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )