Libnet.ro
UNICEF

21:45

Iuliana Tudor - o data-n viata in studioul Adevarul Live, de la ora 12.00

Adevărul Adevărul,
Iuliana Tudor - o data-n viata in studioul Adevarul Live, de la ora 12.00

Din 2007 prezinta emisiunea O data-n viata la postul national de televiziune. Si, desi este una dintre vedetele de top ale TVR, discretia este cuvantul de ordine care ii defineste viata publica. Iuliana Tudor vine in premiera in studioul Adevarul LIVE, de la ora 12. 00, cu povesti din spatele camerelor de filmat. continuă pe Adevărul

Regizorul Tudor Giurgiu spune povestea filmului De ce eu? la Adevarul Live, de la ora 14.30

Regizorul Tudor Giurgiu, care a realizat controversatul film inspirat din cazul real al procurorului Cristian Panait, care s-a sinucis la numai 29 de ani, vine in studioul Adevarul Live, cu amanunte din culisele unuia dintre cele mai asteptate lungmetraje romanesti ale ultimilor ani.

Adevarul Live de la ora 12.00: Teofil Bauer, ambasadorul Ucrainei la Bucuresti, vorbeste despre razboiul civil si esecul Euromaidanului

De la ora 12. 00, Teofil Bauer, ambasadroul Ucrainei la Bucuresti, vine in studioul Adevarul Live pentru a face bilantului anului scurs de la izbucnirea miscarii Euromaidan.

Evaluare nationala 2015: Rezolvarea subiectelor de la simulare, la Adevarul Live de la 13:00

Astazi, la Adevarul Live de la 13:00, profesoara Ecaterina Stanca, de la Colegiul National Tudor Vianu va rezolva in direct, la Adevarul Live, subiectele primite de elevii de clasa a VIII-a la simularea Evaluarii Nationale. Subiectele de la simularea probei de Limba Romana vor fi publicate pe adevarul. ro in timp real.

Adevarul Live, ora 15.00 - Cum ajungi de la zero la 4,2 milioane de dolari intr-un an

Tinerii din Romania au invatat ca viitorul sta in startup-uri. Putini reusesc insa sa treaca de faza de idee buna. La Adevarul Live de la ora 15. 00 vorbim cu Bogdan Predusca, fondator Fitter, o aplicatie de fitness populara si George Dita de la MVP Academy, un program care promoveaza cele mai bune startup-uri.

Adevarul Live, 15.00 - Radu Negulescu despre secretele unui tanar antreprenor esential pentru campania lui Iohannis

Printre oamenii presedintelui Klaus Iohannis, care au lucrat pentru el in timpul campaniei, Radu Negulescu iese in evidenta prin tinerete si prin faptul ca a fost unul dintre cei care au contribuit la rezultatele online ale lui Iohannis. El soseste la Adevarul Live la ora 15.

159 de ani de la dezrobirea unei etnii. Despre sclavia romilor si politicile de integrare a acestora in societate, la Adevarul Live, de la 15.00

In contextul celebrarii a 159 de ani de la dezrobirea romilor in Principatele Romane, Mihai Neacsu, director al Centrului National de Cultura a Romilor, si lector univ. dr. Delia Grigore, presedinte al Centrului Rromilor Amare Rrromentza, vorbesc, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre o lectie de istorie care lipseste din manuale si despre anevoiosul proces de acceptare a comunitatii rome in societate.

Adevarul Live, ora 12.00. Presedintele Fundatiei Konrad Adenauer, Sven Irmer, despre perceptia romanilor asupra Germaniei

Directorul Fundatiei Konrad Adenauer pentru Romania si Republica Moldova, Sven-Joachim Irmer, este invitat la Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a comenta cele mai recente rezultate ale unui sondaj care masoara perceptiile si atitudinea romanilor fata de Germania.

Adevarul Live de la ora 11.00: Mircea Geoana despre rolul partidului Romania Noastra in rasturnarea majoritatii PSD

Senatorul Mircea Geoana, fondatorul proiectului politic Romania Noastra, vine la Adevarul Live, de la ora 11. 00, pentru a detalia intentiile partidului pe care il pune pe picioare impreuna cu Marian Vanghelie.

Evaluare Nationala 2015: Rezolvarea subiectelor de la simularea probei de Matematica, la Adevarul live de la 13.00

Evaluare Nationala 2015. Astazi, la Adevarul live de la 13:00, profesoara Anca Davidescu de la Colegiul National Bilingv George Cosbuc va rezolva in direct subiectele de la Matematica, primite de elevi la simularea Evaluarii Nationale. Adevarul. ro va publica in timp real subiectele.

Adevarul Live, ora 15.00: Cum se trateaza modern cancerul de ficat

Conf. dr. Bogdan Popa, presedintele Societatii de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania, vine la Adevarul Live sa ne explice in ce situatii poate radiologia interventionala sa devina alternativa minim invaziva la diagnosticarea si tratarea chirurgicala a unor afectiuni grave.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )