Libnet.ro
UNICEF

10:30

Jador a sarit la bataie la Survivor Romania. Momente socante: Esti nebun la cap?

Playtech Playtech,
Jador a sarit la bataie la Survivor Romania. Momente socante: Esti nebun la cap?

Survivor Romania 2021 este locul unde tensiunea a ajuns la cote maxime. Cele doua echipe sunt mai hotarate ca niciodata sa lupte pentru a castiga premiul suplimentar. Motiv pentru care s-a lasat cu divergente. Jador si-a iesit din minti si a sarit la bataie. Tensiune la Survivor Romania Toti concurentii de la Survior Romania au . continuă pe Playtech

Ce cadou i-a facut Costi Ionita lui Jador. Semnificatia darului de la Survivor Romania

Inainte de a parasi competitia, Costi Ionita i-a oferit un dar prietenului sau Jador. Ce cadou i-a dat acesta si ce semnificatie profunda are. Costi Ionita, cadou pentru Jador Costi Ionita a fost al doilea concurent eliminat din competitia Survivor Romania. Costi este atat producatorul muzical al lui Jador, cat si amicul sau. Prietenia dintre .

EXCLUSIV Cine va castiga Survivor Romania 2021. Omul care ii cunoaste cel mai bine pe Jador si Culita Sterp a dat verdictul

Culita Sterp sau Jador? Jador sau Culita Sterp? O competitie care se anunta extrem de stransa in cadrul emisiunii-concurs Survivor, oferita de la inceputul lunii ianuarie de catre cei de la Kanal D, si care ni-i aduce in prim-plan pe doi dintre reprezentantii valului tanar si la moda al muzicii autohtone. Culita si Jador fac parte .

Zannidache, momente intime alaturi de o Faimoasa. Ce s-a vazut la Survivor Romania

Iata ca si-au facut aparitia si primele momente mai tandre in cadrul emisiunii Survivor Romania 2021. Protagonistii scenelor cu care ceilalti concureti nu erau obisnuiti au fost Zannidache si una din colegele sale de la Faimosi. Momente asteptate la Survivor Romania 2021: Zannidache, in tandreturi cu o colega Dincolo de probele sportive, controversele si cateva .

Drama Majdei de la Survivor Romania 2021. Momente dureroase, a stat numai la pat

Survivor este despre anduranta, disciplina, infrangerea temerilor, impingerea limitelor, dor dar si tihna si povesti. Cand concurentii nu sunt la joc, timpul lor liber este dedicat in principal rememorarilor unor momente fericire ori ba din vietile lor. Dupa ce Simona Hapciuc a devoalat drama ei, tatal copilului ei punand-o sa aleaga intre micut si el, .

Surpriza uriasa la Survivor Romania 2021! Cine sunt cei 4 concurenti care se alatura competitiei de la Kanal D

Surpriza uriasa pentru fanii emisiunii Survivor Romania 2021! Patru noi concurenti se alatura competitiei sportive si accepta provocarile de pe taramul exotic, departe de familie si de lucrurile cu care erau obisnuiti. Survivor Romania 2021: 4 noi concurenti Sezonul 2 al emisiunii Survivor Romania 2021 mai provoaca alti concurenti, veniti de data aceasta in a .

Concurenta de la Puterea Dragostei, la Survivor Romania 2021? Cine este vedeta care ar putea sa faca parte din celebrul reality show

Survivor Romania isi deschide bratele pentru un nou concurent? Mai exact, se zvoneste ca ar fi vorba despre o fosta participanta la emisiunea Puterea Dragostei. Cine este vedeta care ar putea sa faca parte de celebrul show sportiv? Survivor Romania 2021: posibila noua concurenta e o fosta participanta la show-ul Puterea Dragostei Survivor Romania a .

Survivor Romania 2021. Cu ce se ocupa Ana Porgras dupa ce a renuntat la gimnastica

Ana Porgras vine in atentia fanilor de la Survivor Romania 2021. Cu ce se ocupa aceasta si cum arata viata sa dupa ce a renuntat la gimnastica? Ce s-a schimbat de atunci? Survivor Romania 2021. Ana Porgras, noua concurenta Romania ii era datoare Anei Porgras in 2010 pentru ca a adus acasa performantele la barna.

Ce a facut Amna dupa problemele de la Survivor Romania. Cantareata a facut spectacol in Bucuresti

Ce a facut Amna dupa problemele de la Survivor Romania. Cantareata s-a recuperat dupa ce a fost eliminata din competitia din Republica Dominicana si a facut un spectacol de neuitat in Bucuresti, spre bucuria fanilor sai. Cum arata acum frumoasa blondina si cat de repede si-a revenit dupa accidentarea care a trimis-o acasa. Ce a .

Cum a trait familia Alexandrei Stan momentul dramatic de la Survivor Romania. Clipe devastatoare

Sora Alexandrei Stan a venit cu dezvaluiri aparte din randul trairilor pe care le-au avut cei din familia artistei in fiecare seara de emisie a show-ului Survivor Romania 2021. Dezvaluiri din mijlocul familiei Alexandrei Stan Andreea Stan a subliniat episodul dramatic in care Alexandra a fost agresata de fostul iubit, episod care a fost reamintit .

Cine este noua concurenta din echipa Faimosilor. Veste incredibila la Survivor Romania 2021

Desi in echipa Razboinicilor se strang randurile, surpriza din partea echipei Survivor Romania 2021 este ca noul concurent intrat in jungla va ajunge in echipa adversa, ce a Faimosilor. Georgiana a fost mutata in tabara rosie in urma unei incaierari cu fostii sai colegi, Lucian a parasit competitia in urma unei accidentari, iar Andreea a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )