Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un jandarm pentru fiecare manifestant, la Vaslui. Oamenii protesteaza fata de explorarea gazelor de sist

Antena3 Antena3,
Un jandarm pentru fiecare manifestant, la Vaslui. Oamenii protesteaza fata de explorarea gazelor de sist

Update 18. 05- Protestatarilor de la Vaslui li s-a facut rau dupa ce au fost imbranciti de jandarmi. Localnicii sunt revoltati ca in zona in care locuiesc va incepe explorarea gazelor de sist. Unui. continuă pe Antena3

Un jandarm pentru fiecare manifestant, la protestele de la Vaslui. Oamenii manifesteaza fata de explorarea gazelor de sist

Update 18. 05- Protestatarilor de la Vaslui li s-a facut rau dupa ce au fost imbranciti de jandarmi. Localnicii sunt revoltati ca in zona in care locuiesc va incepe explorarea gazelor de sist. La protest.

Cetatenii care adopta caini din adaposturile Primariei Capitalei vor primi cate 20 de kg de mancare pentru fiecare animal adoptat de la un ONG

Cetatenii care adopta caini din adaposturile Primariei Capitalei vor primi cate 20 de kg de mancare pentru fiecare animal adoptat, in limita stocului disponibil, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Portico. Programul, care se va lansa maine, este demarat de Asociatia Portico si se va derula prin adapostul Dogtown din comuna Uzunu, jud. Giurgiu. Scopul sau este de a incuraja adoptiile.

Guvernul resusciteaza programul Mere in scoli: Statul va da cate 37 de bani pentru fiecare fruct dat gratuit elevilor

Guvernul a adoptat recent o hotarare de guvern prin care resusciteaza programul Mere in scoli, elevii urmand sa primeasca mere gratuite pentru o perioada de 85 de zile de scoala. Astfel, elevii.

Cum alegem crema hidratanta: Sfaturi importante pentru fiecare tip de ten

Piata cosmeticelor pentru femei este inundata de produse de diverse marci si provenind de la companii diferite, fiecare dintre ele fiind promovat drept solutia miraculoasa la toate problemele tale. Pe langa.

Afla cum va fi vremea pentru fiecare regiune a tarii in intervalul 14 - 27 octombrie

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 14 - 27 octombrie, in fiecare regiune a tarii. BANATin primele doua zile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )