Libnet.ro
UNICEF

15:45

Japonezii au facut din nou curat in urma lor

Online Sport Online Sport,
Japonezii au facut din nou curat in urma lor

Suporterii japonezi au curatat tribunele stadionului in tribunele caruia au urmarit partida cu Grecia, incheiata la egalitate, scor 0-0. continuă pe Online Sport

Ponta ii va cere, din nou, lui Basescu, mandat sa participe la reuniunea CE

Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va solicita, din nou, presedintelui Traian Basescu mandatul de a participa la reuniunea Consiliului European CE), programata pentru saptamana viitoare.

NATO: Rusia a mobilizat din nou efective militare la frontiera cu Ucraina

Rusia a suplimentat din nou efectivele militare la frontiera cu Ucraina, anunta Alianta Nord-Atlantica intr-un comunicat. Organizatia anunta ca NATO a trimis mii de militari suplimentari la frontiera cu Ucraina.

NATO: Rusia a trimis din nou efective militare la frontiera cu Ucraina

Rusia a suplimentat din nou efectivele militare la frontiera cu Ucraina, anunta Alianta Nord-Atlantica, intr-un comunicat citat de Washington Post. Potrivit Aliantei Nord-Atlantice, NATO a trimis mii de militari.

DNA cere din nou arestarea presedintelui CJ Constanta, Nicusor Constantinescu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie vor din nou sa-l aresteze pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, aflat la tratament in SUA. Nicusor Constantinescu se afla in.

Baietii smecheri lovesc din nou: azi, amanarea liberalizarii pietei gazelor

De ani de zile, unii consumatori industriali si furnizorii reglementati se lupta cu indarjire sa blocheze liberalizarea pietei gazelor; si azi, in sedinta de Guvern, e probabil ca vor si reusi, daca nu sa amane liberalizarea discutata pentru 1 iulie sau 31 decembrie), macar sa mai inghete preturile niste luni. Dupa care, vor urma presiuni sa nu se liberalizeze de la 31 decembrie 2014, ci peste cativa ani. Argumentele pe care le veti auzi suna cam asa: .

UPDATE. Gigi Becali, din nou in fata instantei pentru a contesta sanctiunile dupa permisie

Gigi Becali a fost adus, marti dimineata, la Judecatoria Medgidia, unde se va judeca contestatia pe care omul de afaceri a facut-o la decizia Penitenciarului Poarta Alba de a-i interzice dreptul la vizite si la munca, dupa ce a dat declaratii presei in ziua cand a primit permisie .

Gigi Becali, din nou in fata instantei pentru a contesta sanctiunile dupa permisie

Gigi Becali a fost adus, marti dimineata, la Judecatoria Medgidia, unde se va judeca contestatia pe care omul de afaceri a facut-o la decizia Penitenciarului Poarta Alba de a-i interzice dreptul la vizite si la munca, dupa ce a dat declaratii presei in ziua cand a primit permisie .

Din nou in Irak. Statele Unite trimit 275 de militari in Bagdad pentru a proteja ambasada americana

Presedintele american Barack Obama a anuntat luni ca Statele Unite vor trimite 275 de militari in Irak pentru a asigura securitatea ambasadei SUA la Bagdad, in urma violentelor provocate de militantii sunniti din factiunea SIIL Statul Islamic in Irak si Levant), informeaza Reuters.

Josh Lucas, liber din nou. A divortat dupa doi ani

Sfarsit de mariaj si pentru Josh Lucas. Starul din seriale ca The Firm, The Mysteries of Laura, Snowy River: The McGregor Saga a divortat oficial de partenera lui, Jessica Ciencin Henriquez.

Interiorul masinii tale ar putea fi facut din rosii

Compania Ford Motor a anuntat ca planuieste sa dezolte un material reciclat folosind resturile unei alte companii americane gigant: compania H. J Heinz. Daca proiectul va fi un succes, vei putea intr-o zi vedea tulpina, coaja si toate celelalte parti nefolosite din productia de ketchup in masina ta .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )