Libnet.ro
UNICEF

01:05

Japonezul Yuzuru Hanyu, medalie de aur la patinaj artistic. Zoltan Kelemen a terminat pe penultimul loc

Antena3 Antena3,
Japonezul Yuzuru Hanyu, medalie de aur la patinaj artistic. Zoltan Kelemen a terminat pe penultimul loc

Yuzuru Hanyu a devenit primul asiatic campion olimpic la patinaj artistic si a adus prima medalie de aur pentru Japonia la aceasta editie a Jocurilor Olimpice. Sportivul nipon, desi a avut destule greseli in. continuă pe Antena3

Japonia castiga primul tiltu din istorie la patinaj artistic intr-o finala dramatica

Un japonez in varsta de 19 ani,Yuzuru Hanyu, a catigat vineri seara proba de patinaj artistic masculin. Hanyu a cazut la programul liber de vineri seara, dupa ce joi rulase impecabil, dand sansa adversarilor sai sa lupte pentru aur.

Programul zilei la JO Soci: Kelemen la patinaj artistic, Tofalvi la biatlon.

Romania are astazi reprezentanti la patru discipline in cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci, printre acestia figurand Eva Tofalvi, care concureaza la biatlon si Zoltan Kelemen, la patinaj artistic. Programul sportivilor romani la Soci, ziua a saptea: Biatlon, proba invidivuala de 15 km feminin: Eva Tofalvi ora 16:04) Schi fond, proba clasica de 15 km masculin: Paul Constantin Pepene ora 12:04) Patinaj artistic, proba libera masculin: Zoltan Kelemen ora 17:00) Sarituri cu schiurile, .

Evgeny Plyushchenko il duce in finala de patinaj artistic pe romanul Zoltan Kelemen

Patinatorul roman Zoltan Kelemen s-a calificat joi seara in finala de patinaj artistic de vineri, la programul liber, beneficiind joi de abandonul lui Evgeny Plyushchenko din programul scurt.

JO Soci: Rusia a castigat aurul si argintul la patinaj artistic proba de perechi

Rusii Tatiana Volosojar si Maxim Trankov au cucerit medalia de aur in proba de perechi din cadrul concursului de patinaj artistic, miercuri, dupa programul liber, la Jocurile Olimpice de la Soci, relateaza Agerpres.

Dubla pentru rusi in proba de perechi la patinaj artistic

Rusii au monopolizat primele doua trepte ale podiumului la patinaj artistic, proba perechilor, in timp ce lupta pentru bronz a mentinut suspansul pana la ultima pereche din concurs.

Singura melodie pe care spectatorii rusi au aplaudat la patinaj artistic

Spectatorii rusi prezenti in sala de patinaj artistic de la Sochi au aplaudat pentru prima oara in timpul unei melodii prezente in programul de concurs de la Jocurile Olimpice. Ei au apreciat in mod deosebit fondul sonor pe care au dansat la perechi canadienii Kirsten Moore-Towers si Dylan Moscovitch. Cantecul se numeste Larrons En Foire a lui Raphael Beau, un compozitor si pianist francez in varsta 37 de ani. Muzica sa a fost folosita si in coloana sonora a filmuluiMicmacs a tire-larigot din 2009. O puteti asculta mai jos.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )