Libnet.ro
UNICEF

15:01

Jean-Claude Juncker: Daca Uniunea Europeana ar inchide usa Turciei, ar face o grava eroare de politica externa

B1 B1,
Jean-Claude Juncker: Daca Uniunea Europeana ar inchide usa Turciei, ar face o grava eroare de politica externa

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a respins joi propunerea Austriei de a opri negocierile de aderare la Uniunea Europeana cu Turcia in contextul deciziilor recente luate de guvernul de la. continuă pe B1

Micul Maurice. Jean-Claude Juncker tine de 30 de ani, o agenda cu numele persoanelor care l-au tradat

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, a spus ca are o agenda in care isi noteaza, de vreo 30 de ani, numele celor care l-au tradat, potrivit Protv. Juncker a mai declarat ca si-a.

Jean-Claude Juncker: Tin o lista cu oamenii care m-au tradat

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a dezvaluit ca tine o mica lista neagra in care isi noteaza numele oamenilor care l-au tradat, scrie cotidianul britanic The Guardian, care speculeaza ca pe aceasta lista s-ar putea regasi nume precum cel al premierului ungar Viktor Orban, acuzat de derive autoritare, sau ale unor britanici perfizi, cum ar fi Boris Johnson si Nigel Farage.

Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker are o lista cu toti oamenii care l-au tradat in ultimele trei decenii

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a dezvaluit intr-un interviu ca a notat toti oamenii care l-au tradat in ultimele trei decenii intr-o agenda, pentru a nu-i uita, relateaza The Guardian.

Jean-Claude Juncker are o lista cu oamenii care l-au tradat: Nu sunt razbunator, dar am o memorie buna

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker a dezvaluit ca, in ultimii 30 de ani, a tinut o mica lista neagra in care noteaza numele oamenilor pe care l-au tradat.

Sir Julian King, candidatul lui Jean Claude Juncker pentru portofoliul Securitatea Uniunii

Sir Julian King, actualul ambasador al Marii Britanie, este propunerea anuntata de Jean Claude Junker pentru un nou portofoliu in cadrul Comisiei Europene: Securitatea interna a UE.

Cum arata structura de putere in Comisia Europeana

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si-a croit inca din prima zi echipa de comisari din politicieni de cariera, ci nu din tehnocrati. Luxemburghezul a creat o noua structura de putere pentru CE.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )