Libnet.ro
UNICEF

22:00

Jens Stoltenberg: Conflictul din estul Ucrainei s-ar putea intensifica

B1 B1,
Jens Stoltenberg: Conflictul din estul Ucrainei s-ar putea intensifica

Conflictul din estul Ucrainei s-ar putea intensifica in umatoarele luni, potrivit secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg. Acesta acuza Rusia ca sustine in continuare insurgentii separatisti. Conflictul. continuă pe B1

Ministrul german de externe avertizeaza: incheierea crizei grave din estul Ucrainei este inca departe

In estul separatist al Ucrainei exista riscul unei noi escaladari a conflictului, a avertizat ministrul german de externe Frank-Walter Steinmeier, in cadrul reuniunii de marti de la Paris cu omologii sai din .

Un militar ucrainean a murit, iar alti 12 au fost raniti in confruntarile armate din regiunile separatiste din estul Ucrainei

Un militar ucrainean a murit, iar alti 12 au fost raniti in luptele purtate in ultimele 24 de ore cu insurgenti separatisti din estul tarii, au anuntat reprezentanti ai armatei ucrainene, citati de.

E oficial: NATO a DUBLAT efectivele Fortei de reactie rapida din estul Europei

NATO a decis consolidarea Fortei de reactie rapida si a majorat capacitatea acesteia pana la 40. 000 de oameni, a anuntat secretarul general al Aliantei, Jens Stoltenberg, conform Russia Today. La inceputul.

Jens Stoltenberg: NATO nu va fi antrenata intr-o cursa a inarmarii cu Rusia. Consolidare militara a Aliantei, raspuns la actele agresive ale Moscovei

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat mirecuri la Bruxelles ca Alianta Nord-Atlantica nu va fi antrenata intr-o cursa a inarmarii, informeaza AFP. Stoltenberg a precizat si ca actuala.

Jens Stoltenberg a anuntat ca NATO isi va dubla efectivele militare

Secretarul generalal al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat, luni ca alianta urmeaza sa aprobe o marire a efectivului Fortei de reactie rapida, crescandu-i capacitatea la 30. 000 de oameni.

Jens Stoltenberg continua seria acuzatiilor la adresa Moscovei: Rusia continua sa sustina rebelii din Ucraina

Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, semnaleaza o intensificare a conflictului din Ucraina, in contextul in care Rusia continua sa sustina insurgentii separatisti.

Jens Stoltenberg: NATO nu va intra intr-o cursa a inarmarii cu Rusia

Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat, miercuruo, ca Alianta Nord-Atlantica nu se va lasa atrasa intr-o cursa a inarmarii cu Rusia, dar trebuie sa contracareze actiunile agresive ale Moscovei din Ucraina.

Moscova a trimis un nou convoi cu ajutoare in estul Ucrainei

Peste 100 de camioane transportand aproape 1. 000 de tone de ajutor umanitar din Rusia au trecut granita cu Ucraina si se indreapta spre regiunile Donetk si Lugansk, din estul teritoriului ucrainean, informeaza joi agentia TASS, citand Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta.

Seful diplomatiei germane: Situatia in estul Ucrainei se poate agrava

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, a avertizat, in cadrul unei intrevederi cu omologii sai din Franta, Rusia si Ucraina, ca in estul separatist al Ucrainei exista riscul unei noi escaladari a.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )