Libnet.ro
UNICEF

00:07

Jihadistii asasineaza un arab israelian si ameninta Israelul

România Liberă România Liberă,
Jihadistii asasineaza un arab israelian si ameninta Israelul

Statul Islamic continua atrocitatile pe care le difuzeaza, online, ultima inregistrare postata ieri fiind inregistrarea soc a executiei unui arab israelian, prezentat drept spion pentru Mossad, de catre un baiat, in timp ce un jihadist ameninta in franceza ca grupul terorist va tinti Israelul. Imediat dupa proclamarea califatului in iunie anul trecut de catre Abu Bakr al-Baghdadi, misteriosul sef al gruparii Boko Haram, Abubakar Shekau, s-a grabit sa salute SI intr-o inregistrare datata 13 iulie. Acum, dupa opt luni, a venit si juramantul de credinta din partea teroristilor care destabilizeaza Nigeria, cea mai bogata tara din Africa. continuă pe România Liberă

Statul Islamic a publicat pe internet o inregistrare video cu executia unui tanar arab israelian acuzat de spionaj (VIDEO)

Organizatia Statul Islamic a publicat pe internet o inregistrare video in care pare ca un baiat executa un ostatic arab israelian, informeaza BBC News online. Identificat ca Muhammad Said Ismail Musallam,.

Statul Islamic a postat o inregistrare cu un copil care executa un spion arab israelian

Gruparea Statul Islamic SI) a postat online o inregistrare video in care pare ca un baiat executa un ostatic arab israelian, identificat ca Muhammad Said Ismail Musallam, pe care-l acuza de spionaj, relateaza BBC News online.

Statul Islamic a executat un arab acuzat de spionaj in favoarea Mossadului. Calaul, un baiat de doar 10 ani

Gruparea Statul Islamic SI) a difuzat marti o inregistrare video despre care sustine ca este executia de catre un tanar a unui arab israelian acuzat de spionaj in favoarea serviciilor secrete israeliene,.

Jihadistii de la Statul Islamic REPETA executiile ostaticilor pentru a-i determina sa se relaxeze in fata camerelor

Rapitorii din cadrul gruparii Statul Islamic SI) fac repetitii de rutina cu executiile ostaticilor, pentru a-i determina sa se relaxeze in fata camerelor de luat vederi, dezvaluie un fost membru al.

Jurnalista franceza care s-a infiltrat in Statul Islamic traieste sub o amenintare continua: Frati de peste tot din lume, daca o vedeti, omorati-o!

O femeie care scria pentru un ziar din Paris s-a prefacut ca este o tanara musulmana convertita pentru a se infiltra in Statul Islamic si a vedea cum este viata tinerelor mirese jihadiste. Aceasta a povestit.

MAE: E inacceptabila afirmatia ca Romania e Statul Islamic al UE. Nu corespunde spiritului european

Ministerul de Externe a precizat, la solicitarea Mediafax, ca este inacceptabila afirmatia lui Arpad Gyorgy-Mozes, liderul Societatii pentru Tinutul Secuiesc, potrivit careia Romania ar fi Statul Islamic al UE, deoarece decapiteaza dreptul la identitate nationala al minoritatii maghiare.

Reactie MAE: E inacceptabila afirmatia ca Romania e Statul Islamic al UE

Ministerul de Externe a precizat ca este inacceptabila afirmatia liderului Societatii pentru Tinutul Secuiesc, Arpad Gyorgy-Mozes, potrivit careia Romania ar fi Statul Islamic al UE, deoarece decapiteaza dreptul la identitate nationala al minoritatii maghiare, relateaza Mediafax.

Cum s-a infiltrat o jurnalista franceza in Statul Islamic: Teroristul care m-a cerut de nevasta mi-a promis ca o sa fiu tratata ca o printesa in Siria

O femeie care scria pentru un ziar din Paris s-a prefacut ca este o tanara musulmana convertita pentru a se infiltra in Statul Islamic si a vedea cum este viata tinerelor mirese jihadiste.

Romania a fost numita Statul Islamic al UE intr-un miting la Budapesta

Romania a fost numita Statul Islamic al UE in cadrul unui miting in Piata Eroilor din Budapesta, in care aproximativ 500 de participanti au semnat o petitie prin care ii cer lui Victor Ponta sa inceapa.

Liderul Societatii pentru Tinutul Secuiesc a comparat Romania cu Statul Islamic al Uniunii Europene la un miting organizat la Budapesta

Arpad Gyorgy-Mozes, liderul Societatii pentru Tinutul Secuiesc, a declarat marti in timpul unui miting de comemorare executiei unor martiri secui, ca Romania este Statul Islamic al Uniunii Europene, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )