Libnet.ro
UNICEF

00:07

Jobbik: UNIREA Romaniei cu Republica Moldova va fi urmata de o FEDERALIZARE a Romaniei

România Liberă România Liberă,
Jobbik: UNIREA Romaniei cu Republica Moldova va fi urmata de o FEDERALIZARE a Romaniei

Romania se va uni cu Republica Moldova, dar acest proces va fi insotit de o federalizare a Romaniei, a declarat vicepresedintele Jobbik Ungaria), Szavay Istvan. continuă pe România Liberă

Vicepresedinte Jobbik: Unirea Romaniei cu R. Moldova trebuie sa duca la o federalizare a Romaniei

Vicepresedintele Jobbik, Szavay Istvan, a declarat, la Tabara EMI de la Gheorgheni, ca unirea Romaniei cu Republica Moldova intr-un viitor apropiat ar trebui sa creeze premisele federalizarii statului roman, insemnand si o oportunitate pentru o mai buna reprezentare a maghiarilor la nivel regional.

Cat costa litrul de benzina in Basarabia. Cozi infernale in vamile cu Republica Moldova pentru un plin in tara vecina

Potrivit rapoartelor Politiei de Frontiera, mii de autovehicule au ajuns sa tranziteze zilnic punctele de trecere ale granitei dintre Romania si Republica Moldova. Majoritatea soferilor trec in tara vecina pentru un plin de benzina.

Ce cred feministele din Republica Moldova despre penis si vagin

Feministii din Republica Moldova sunt femeile si barbatii carora le pasa de egalitatea de gen. Acestia s-au coagulat intr-un grup spontan care se numeste Grupul de initiativa feminista din Moldova. Grupul organizeaza activitati pentru a provoca populatia din Republica Moldova sa gandeasca altfel. Feminista Victoria Apostol, initiatoarea Grupului de initiativa feminista, a oferit un interviu pentru Adevarul Moldova.

Cele mai urate locuri din Republica Moldova: sate parasite si blocuri pe cale de prabusire

Exista multe locuri in Republica Moldova care pot fi considerate urate, vina apartinand de cele mai multe ori autoritatilor si locuitorilor care permit degradarea lor.

Tinerii parasesc Republica Moldova, dezamagiti de situatia din tara

Tinerii pleaca din Republica Moldova pentru ca in tara lor nu s-a produs nicio schimbare spre bine, iar situatia social-politica ii dezmageste tot mai mult.

Chisinau Youth Orchestra: in Republica Moldova muzica clasica nu mai este tabu

Chisinau Youth Orchestra a aparut in anul 2011 si a revolutionat piata muzicala din Republica Moldova. Recent orchestra a participat la un festival in Germania, iar reactia nemtilor la prestatia muzicienilor moldoveni a fost fenomenala. Am cantat patru bisuri, a fost cea mai calduroasa reactie a publicului din istoria festivalului, spune Andriano Marian, fondatorul orchestrei.

Rusia a anulat embargoul la fructe pentru Republica Moldova, cu titlu de experiment. Gagauzii sunt principalii beneficiari

Serviciul federal fitosanitar rus Rosselhoznadzor a anuntat ca mai multi producatori de fructe din Republica Moldova vor putea sa reia exportul in Rusia.

Jumatate de miliard de lei. Spitalele din Republica Moldova, ingropate in datorii uriase

Institutiile medicale din Republica Moldova se confrunta cu grave probleme financiare. Dupa o criza acuta de medicamente si un scandal in care doctorii recunosteau ca nu mai au cu ce sa faca operatii, situatia incepe sa devina mai clara - spitalele sunt ingropate in datorii, iar motivele se trag din anul precedent.

Pericolele ce ameninta Republica Moldova: Transnistria si criza bancara

Agentia internationala de evaluare financiara Moodys considera ca situatia in Republica Moldova se va deteriora daca nu va fi solutionata criza din sectorul bancar, nu va fi aplicat un nou program cu FMI, iar pe malul stang starea economica se va inrautati brusc.

Noul ministru al Justitiei din Republica Moldova, avere de nabab: Case, masini si afaceri profitabile

Noul ministru al Justitiei din Republica Moldova, Vladimir Cebotari, este unul dintre cei mai instariti membri ai Guvernului Strelet. Acesta detine imobile, masini si cote-parti in trei firme profitabile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )