Libnet.ro
UNICEF

06:45

Joe Biden si-a facut publice declaratiile fiscale inainte de dezbaterea cu Trump Impozite de 299.346 dolari

Hotnews Hotnews,
 Joe Biden si-a facut publice declaratiile fiscale inainte de dezbaterea cu Trump Impozite de 299.346 dolari

Joe Biden si-a facut publice fisele fiscale pentru anul 2019 marti, la cateva ore distanta de dezbaterea prezidentiala impotriva lui Donald Trump, in timp ce acesta din urma este vizat de dezvaluiri explozive din partea presei cu privire la situatia sa fiscala, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Alegeri SUA: Prima dezbatere Trump - Biden: Cine o modereaza si cum planuiesc cei doi sa se prezinte

Dupa luni de zile in care si-au aruncat tot felul de acuze si invective, a sosit ora confruntarii fata in fata: Donald Trump si Joe Biden se intalnesc marti noapte in dezbatere, cu 35 de zile inainte de alegerile prezidentiale americane, intr-o tensiune foarte mare, potrivit AFP. ---------------22:25 Joe Biden si-a facut publice declaratiile fiscale inainte de dezbaterea cu Trump Impozite de 299. 346 dolari 21:50 Atacurile au inceput cu cateva ore inainte Vrea Biden sa poarte casca ascunsa in ureche? A cerut Trump sa nu fie intrebat de mortii de Covid? .

Alegeri SUA 2020. Donald Trump vrea un test antidopaj la prima dezbatere televizata cu Joe Biden

Donald Trump a cerut duminica un control antidopaj pentru adversarul sau democrat Joe Biden inainte sau dupa prima lor dezbatere electorala, programata pentru marti, relateaza AFP.

Declaratiile fiscale ale lui Trump. Strategiile prin care a obtinut scutiri uriase de taxe in ultimii 20 de ani

Cotidianul The New York Times a obtinut informatiile fiscale pe mai mult de 20 de ani despre Donald Trump si sutele de companii imobiliare care alcatuiesc grupul sau, iar din ele reiese ca peste 10 ani nu a platit deloc taxe. Acestea nu includ declaratiile de impozit pe veniturile personale pentru 2018 sau 2019. Donald Trump se afla in centrul unei batalii judiciare, el refuzand sa publice declaratiile sale fiscale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )