Libnet.ro
UNICEF

16:15

Joe Jackson, tatal lui Michael Jackson, a murit la 89 de ani

Adevărul Adevărul,
Joe Jackson, tatal lui Michael Jackson, a murit la 89 de ani

Joe Jackson, patriarhul familiei Jackson acuzat de cruzime si abuzuri, a murit la varsta de 89 de ani din cauza unui cancer la pancreas. continuă pe Adevărul

A murit Joe Jackson, tatal lui Michael Jackson

Joe Jackson, tatal lui Michael Jackson, a murit la varsta de 89 de ani dupa o lunga lupta cu cancerul. Coincidenta sau nu, decesul are loc in preajma zilei in care celebrul sau fiu a trecut in nefiinta, 25 iunie.

Tatal lui Michael Jackson este pe patul de moarte

Joe Jackson, tatal lui Michael Jackson este pe patul de moarte. Familia se asteapta ca decesul sa aiba loc in timp foarte scurt, in conditiile in care acesta sufera de cancer in faza terminala.

Joe Jackson a murit la vrsta de 89 de ani

Joe Jackson, tatal legendelor muzicale Michael si Janet Jackson, a murit la varsta de 89 de ani, confirma o persoana apropiata. Jackson a murit miercuri dimineata dupa ce a fost internat in spital suferind de cancer pancreatic in stadiu terminal, scrie BBC.

Tatal lui Michael Jackson a murit! Barbatul avea 89 de ani

Tatal lui Michael Jackson, Joe, a incetat din viata la varsta de 89 de ani. Patriarhul familiei Jackson, Joe Jackson, se lupta cu cancerul terminal intr-un spital din Los Angeles. Potrivit cotidianului Daily.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )