Libnet.ro
UNICEF

22:00

Joel Dicker despre arta de a scrie un roman.

România Liberă România Liberă,
Joel Dicker despre arta de a scrie un roman.

Scriitorul elvetian Joel Dicker a ajuns, la doar 28 de ani, laureat al Premiului Academiei Franceze pentru roman si al Premiului Goncourt al Liceenilor, fiind si finalist al marelui si atat de ravnitului Premiu Goncourt. El s-a aflat de curand timp de cateva zile in Bucuresti pentru a-si lansa deja faimosul roman, Adevarul despre cazul Harry Quebert, publicat la Editura Trei. Romanul sau este pur si simplu o propunere careia, vorba lui Don Vitto Corleone, nu-i poti rezista. Te . continuă pe România Liberă

Video Joel Dicker, daca are succes cartea, editorul tau este cel mai bun din lume, daca nu are, este cel mai rau din lume.

Munca scriitorului se asemana cu efortul depus de un jucator de fotbal. Si acestuia ii place ce face, se bucura cand joaca, cand marcheaza pe teren. Dar, esential e antrenamentul, pregatirea pentru meci. A scrie o carte presupune o munca enorma. Joel Dicker, tanarul autor al romanului Adevarul despre cazul Harry Quebert Hotnews. ro cu Magda Marculescu, editorul cartii in limba romana, despre felul in care a scris si felul in care a aparut cartea sa. Citeste raspunsurile pe care le-a dat Joel Dicker intrebarilor cititorilor romaniComandati cartea la GiftBooks. ro. Puteti obtine treansport GRATUIT!.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )