Libnet.ro
UNICEF

21:30

John Higgins ajunge in finala Campionatului Mondial dupa un meci dramatic

Online Sport Online Sport,
John Higgins ajunge in finala Campionatului Mondial dupa un meci dramatic

Scotianul John Higgins a trecut linia de sosire si l-a invins pe bravul David Gilbert in semifinalele Campionatului Mondial de la Crucible, cu 17-16, in urma jocului decisiv. continuă pe Online Sport

CM Snooker: Judd Trump, adversarul lui John Higgins din marea finala (17-11 vs Gary Wilson)

Judd Trump s-a calificat in finala Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield, dupa ce l-a invins pe Gary Wilson, scor 17-11. in ultimul act, Trump se va intalni cu John Higgins 17-16 vs David Gilbert), intr-o reeditare a finalei din 2011 18-15 pentru scotian).

CM Snooker: John Higgins, primul finalist dupa un duel incredibil cu David Gilbert (scor 17-16)

Cvadruplu campion mondial, John Higgins a reusit o revenire de senzatie in semifinala disputata in fata lui David Gilbert a fost condus cu 11-6, 12-8, 14-11), s-a impus cu 17-16 si s-a calificat pentru a treia oara consecutiv in finala Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield.

CM Snooker: Rezultatele semifinalelor dupa prima sesiune - John Higgins, condus cu 5-3 de David Gilbert

Joi au debutat meciurile din cadrul semifinalelor Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield. intalnirea dintre David Gilbert si John Higgins cvadruplu campion mondial) si-a consumat primele 8 frame-uri, iar scorul este 5-3 in favoarea englezului. in cealalta semifinala, Gary Wilson si Judd Trump se afla la egalitate, scor 4-4.

CM Snooker: John Higgins, Judd Trump si David Gilbert, calificati in semifinale - Programul zilei

John Higgins, Judd Trump si David Gilbert s-au calificat in semifinale la Campionatul Mondial de Snooker de la Sheffield. Higgins cvadruplu campion mondial) a trecut cu 13-10 de Neil Robertson, Judd Trump l-a invins pe Stephen Maguire, scor 13-6, iar David Gilbert l-a eliminat pe Kyren Wilson, scor 13-8. in penultimul act al competitiei vor avea loc urmatoarele dueluri: David Gilbert vs John Higgins si Gary Wilson vs Judd Trump.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )