Libnet.ro
UNICEF

15:30

John Kerry, despre programul nuclear iranian: Am facut progrese

Antena3 Antena3,
John Kerry, despre programul nuclear iranian: Am facut progrese

Secretarul de stat american John Kerry a declarat vineri ca unele probleme in suspensie la negocierile de la Viena pentru programul nuclear iranian intre tarile din cadrul Grupului 5 + 1 si Iran au fost. continuă pe Antena3

Rusia: Suntem la UN PAS de un acord privind dosarul nuclear iranian

Ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov, a explicat ca Rusia este pregatita sa continue negocierile de la Viena pentru dosarul nuclear iranian. Grupul de negocieri P5+1 si Teheran sunt la un pas de un.

UE prelungeste cu trei zile suspendarea unor sanctiuni impotriva Teheranului: Negociatorii au timp suplimentar pe marginea programului nuclear iranian

Uniunea Europeana a prelungit vineri, pana la 13 iulie, inghetarea anumitor sanctiuni impotriva Teheranului, acordandu-le astfel negociatorilor pe marginea programului nuclear iranian un ragaz suplimentar pentru.

Dosarul nuclear iranian, la final de negocieri: Noi am fost foarte clari cu privire la ce asteptam

Negocierile asupra programului nuclear iranian vor continua si dupa termenul limita daca va exista o intentie reala in privinta solutionarii divergentelor atat din partea Teheranului, cat si din partea mari.

Negocierile pentru dosarul nuclear iranian, in linie dreapta. Un acord este asteptat in 48 de ore

Negocierile internationale asupra programului nuclear iranian nu vor continua la infinit, asa cum sugereaza unii reprezentanti ai Republicii Islamice, iar un acord trebuie incheiat rapid, au avertizat marti surse.

Un acord intre Teheran si Grupul 5+1, privind dosarul nuclear iranian, este asteptat in urmatoarele 48 de ore

Un acord asupra dosarului nuclear iranian trebuie incheiat rapid, a declarat marti o sursa apropiata negiocierilor dintre Teheran si membrii Grupului 5+1 China, Franta, Rusia, Marea Britanie, Statele Unite si.

Dosarul nuclear iranian: SUA nu exclud o prelungire a negocierilor

Casa Alba nu a exclus, luni, ca negocierile internationale pe marginea programului nuclear iranian, care au loc in prezent la Viena, sa se prelungeasca dupa data limita de marti, informeaza AFP.

Impas in negocierile privind dosarul nuclear iranian: Rachetelor balistice, motivul dezacordului dintre Teheran si oficialii occidentali

Dezacord la Viena cu privire la dosarul nuclear iranian. Sanctiunile ONU impuse Iranului si problema armelor iraniene fac parte din punctele asupra carora Teheranul si Grupul P5+1 nu au reusit sa se puna de acord,.

Impas in negocierile privind dosarul nuclear iranian: Rachetele balistice, motivul dezacordului dintre Teheran si oficialii occidentali

Dezacord la Viena cu privire la dosarul nuclear iranian. Sanctiunile ONU impuse Iranului si problema armelor iraniene fac parte din punctele asupra carora Teheranul si Grupul P5+1 nu au reusit sa se puna de acord,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )