Libnet.ro
UNICEF

10:00

John Kerry nu vrea sa se intalneasca cu Putin.

România Liberă România Liberă,
John Kerry nu vrea sa se intalneasca cu Putin.

Secretarul american de stat, John Kerry, a respins propunerea de a discuta cu presedintele Vladimir Putin pana cand Mosova nu vine cu propuneri concrete pentru abordarea crizei din Ucraina, informeaza BBC. Kerry i-a comunicat omologului sau rus, Sergei Lavrov, ca interventia militara a Moscovei in Crimeea ingreuneaza foarte mult negocierile. Oficialii americani au precizat ca vor fi foarte putine lucruri de discutat daca referendumul din Crimeea va avea loc sambata. Ucraina si Occidentul . continuă pe România Liberă

Secretarul american de stat John Kerry respinge propunerea de a discuta cu presedintele rus Vladimir Putin

Propunerea de a purta discutii direct cu presedintele rus Vladimir Putin a fost respinsa de secretarul american de stat, JohnKerry, care nu vrea alte intalniri pana ce Moscova va lua decizii concrete pentru.

Serghei Lavrov si John Kerry au discutat pe marginea unor propuneri concrete pentru asigurarea pacii in Ucraina

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, si secretarul de Stat american, John Kerry, au discutat la telefon, marti, pe marginea unor propuneri concrete ale Rusiei si Statelor Unite pentru asigurarea pacii in.

Ministrul rus de Externe si Secretarul de Stat american au discutat pe marginea crizei din Ucraina

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, si secretarul de Stat american, John Kerry, au discutat la telefon, pe marginea unor propuneri ale Rusiei si Statelor Unite pentru asigurarea pacii in Ucraina, relateaza A.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )