Libnet.ro
UNICEF

09:45

Un jucator de Pokemon Go a provocat primul accident rutier grav

Adevărul Adevărul,
Un jucator de Pokemon Go a provocat primul accident rutier grav

Pokemon Go a fost jocul viral al acestei veri, iar acum, din Japonia, aflam despre un accident serios provocat de un jucator de Pokemon. continuă pe Adevărul

Accident rutier grav pe DN7. Doua persoane au murit, o alta este grav ranita

Doua persoane au murit si o alta persoana a fost ranita grav, miercuri, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN7, in zona localitatii Balota.

Accident rutier grav in Bucuresti. Sase masini au fost implicate

Sapte persoane au fost ranite, miercuri seara, in Capitala dupa ce autoturismele in care se aflau au fost implicate intr-un accident rutier pe soseaua Oltenitei din sectorul 4, circulatia fiind.

Accident rutier grav in Bacau. Cinci persoane au fost ranite

Un accident de circulatie s-a produs, joi, in Bacau, scrie observatordebacau. ro. in urma impactului dintre trei autoturisme, cinci persoane au fost ranite si transportate la spital. Conducatorii auto.

NEWS ALERT. Ministrul roman al Agriculturii si omologul sau kuweitian, implicati intr-un accident rutier

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu si omologul sau kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania, au avut un accident rutier joi in apropiere de Slobozia. Accidentul a fost confirmat pentru Agerpess de catre ministrul Agriculturii. El a precizat ca nu au fost raniti grav.

UPDATE. Ministrul roman al Agriculturii si omologul sau kuweitian, implicati intr-un accident rutier langa Slobozia. Demnitarii, transferati cu ambulanta la Spitalul Elias din Bucuresti. AUDIO

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, si omologul sau kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania, au avut un accident rutier joi in apropiere de Slobozia. Din primele informatii, cei doi se pare ca nu au fost raniti grav.

UPDATE. Ministrul roman al Agriculturii si omologul sau kuweitian, implicati intr-un accident rutier langa Slobozia. Demnitarii, transferati la Spitalul Elias din Bucuresti. AUDIO

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, si omologul sau kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania, au avut un accident rutier joi in apropiere de Slobozia. Din primele informatii, cei doi se pare ca nu au fost raniti grav.

VIDEO Accident rutier cumplit pe DN 7. Cinci oameni au fost raniti, iar un sofer a ramas blocat in fiarele masinii distruse

Cinci oameni au ajuns in spital, in urma unui accident rutier petrecut luni dupa-amiaza la intrarea in Simeria. Doua masini s-au ciocnit frontal, dupa ce un sofer a intrat pe contrasens. Pentru scoaterea uneia dintre victime dintre fiarele masinii, echipele de interventie ale ISU au fost nevoite sa despice intreaga caroserie.

Accident rutier intre Pitesti si Campulung. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, luni dimineata, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 73, in localitatea argeseana Mihaesi.

Ministrul Agriculturii Achim Irimescu ranit intr-un accident rutier in judetul Ialomita: in masina cu el se mai afla ministrul Agriculturii din Kuwait (FOTO,VIDEO)

Ministrul Agriculturii Achim Irimescu a fost ranit intr-un accident rutier in judetul Ialomita. El a fost transportat la spital la urgente cu o ambulanta SMURD. Doua persoane au fost ranite.

Ministrul Achim Irimescu si omologul sau din Kuweit, implicati intr-un accident rutier

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu si omologul sau kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania, au avut un accident rutier joi in apropiere de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )