Libnet.ro
UNICEF

10:15

Judecatoare din Bucuresti, acuzata de DNA ca lua spaga si ca a condamnat cu executare un minor, pentru ca tatal sau n-a vrut sa dea mita

B1 B1,
Judecatoare din Bucuresti, acuzata de DNA ca lua spaga si ca a condamnat cu executare un minor, pentru ca tatal sau n-a vrut sa dea mita

DNA a anuntat ca a dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a unei judecatoare pe care o acuza de luare de mita. Elena Burlan-Puscas, la data faptelor judecator in cadrul Tribunalului. continuă pe B1

CSM discuta prevederile OUG care vizeaza vechimea procurorilor din Parchetul General, DNA si DIICOT

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) va lua in discutie, miercuri, prevederile OUG 92/2018 legate de vechimea procurorilor din Parchetul General, DNA, DIICOT.

Prima parcare din Bucuresti cu acces direct la metrou va fi functionala din noiembrie. Care e tariful pe ora

Soferii care vin in Capitala isi vor putea lasa masinile in parcarea de la Straulesti incepand din noiembrie, pentru a lua metroul, tariful fiind de un leu pe ora, a declarat, miercuri, Dumitru Sodolescu, di.

Medic retinut de DNA pentru spaga. Perchezitii de amploare la Spitalul Militar Timisoara (VIDEO)

Perchezitii DNA la Spitalul Militar Timisoara si la locuinta unui medic. Seful Sectiei de Medicina Interna Eugen Silviu Posiar a fost saltat de procurori si dus la audieri, fiind acuzat de luare de mita, sc.

CSM discuta prevederile OUG care vizeaza vechimea procurorilor din Parchetul General, DNA si DIICOT

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va discuta miercuri preverile controversatei Ordonante de Urgenta abia publicata in Monitorul Oficial, prevederi legate de vechimea procurorilor din.

Un sofer de ambulanta din Gorj A REFUZAT sa transporte un pacient la un spital din Bucuresti. Bolnavul a murit dupa 3 zile

Nepasarea unor duce la moartea altora! Un sofer de ambulanta din Gorj a refuzat transportarea unui pacient la un spital din Bucuresti, invocand motive medicale, motiv pentru care barbatul a murit trei zile mai .

Bebelusul nascut cu doua penisuri a fost adus la un spital din Bucuresti. Ce spun medicii despre starea sa de sanatate

Copilul nascut la Maternitatea din Ploiesti cu o malformatie rara, avand doua penisuri, a fost transferat, marti, la Spitalul Marie Curie din Capitala, viata lui nefiind in pericol. Medicii spun ca mama nu.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2647 seconds )