Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un judet din Romania ar putea sa isi schimbe denumirea

Antena3 Antena3,
Un judet din Romania ar putea sa isi schimbe denumirea

Unul dintre judetele Romaniei ar putea sa isi schimbe denumirea, daca locuitorii acestuia se vor pronunta in favoarea acestui lucru. Consilierii judeteni din Olt au adoptat, joi, un proiect de. continuă pe Antena3

Se schimba denumirea unui judet din Romania. Cum se va numi

Consiliul Judetean CJ) Olt va organiza pe 15 octombrie referendum pentru atribuirea numelui Olt-Romanati judetului, conform unei hotarari adoptata joi. La referendumul din 15 octombrie, cetatenii.

[Infografic] Cum a evoluat numarul medicilor din Romania in zece ani si cati medici sunt in fiecare judet

In ultimii ani, numarul medicilor din sistemul de sanatate din Romania a evoluat mai mult in mediul privat decat in cel public. In unele judete s-au dezvoltat unitati sanitare private si au ajuns sa aiba acelasi numar de medici ca in mediul public,.

Generalul Stefan Danila, fost sef al SMG, respinge ideea ca un santier din Romania ar putea construi patru corvete. Care sunt argumentele fostului sef al Armatei

Un investitor serios nu va dezvolta o linie tehnologica valabila doar pentru patru corvete fara a avea certitudinea ca facilitatea nu va putea sa produca si altceva, pe o perioada mai lunga de timp, a declarat, marti, generalul r) Stefan Danila, fost sef al Statului Major General.

Cele mai de succes artiste din Romania poarta STYLAND

Cele mai de succes vedete din Romania si de peste hotare pot fi considerate concurente in cariera, dar au in comun aceeasi pasiune stilistica: piesele vestimentare ale brandului romanesc STYLAND. Inna, Delia, Andra si Antonia, cele considerate cele mai de indragite artiste din Romania, poarta in videoclipuri, emisiuni si in aparitii publice costume, sacouri, pantaloni, topuri din satin, camasi, veste, chiar si haine sport create de Styland, brandul romanesc ce a devenit unul din preferatele vedetelor de la Hollywood.

Femeile din Romania ar putea primi intre 630 si 1.000 de lei de la stat.

Un proiect de lege care prevede acordarea unei indemnizatii viagere pentru femeile care au trei sau mai multi copii, acestea fiind cuprinse intre 30 si 50 % din salariul mediu net pe economie, ceea ce ar.

Femeile din Romania ar putea primi intre 630 si 1.000 de lei de la stat

Un proiect de lege care prevede acordarea unei indemnizatii viagere pentru femeile care au trei sau mai multi copii, acestea fiind cuprinse intre 30 si 50 % din salariul mediu net pe economie, ceea ce ar.

Ce afaceri au cele 16 fabrici de medicamente din Romania care fac parte din PRIMER

Principalii producatori de medicamente cu facilitati de productie in Romania au anuntat in luna mai a acestui an infiintarea Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), cu scopul de a conlucra pentru ca Romania sa.

Annabelle 2 este filmul horror cu cele mai mari incasari din Romania

Noul capitol al universului ,,Conjuring, produs de New Line Cinema, a speriat in acest weekend un total de 33. 552 spectatori si a generat incasari in valoare de 639. 481 lei, ,,Annabelle 2 devenind astfel filmul numarul unu in box office-ul national si totodata cea mai buna lansare inregistrata vreodata de o productie de gen in Romania.

I-am FACUT si pe americani! Cum TERORIZEAZA un grup de romi din Romania oraselul texan unde s-a turnat serialul Dallas

Un grup de romi originari din Romania tulbura de ceva timp linistea unui orasel turistic din Texas cunoscut mai ales pentru celebra ferma Southfork, unde s-a turnat serialul Dallas. Cazul este descris de.

O banca din Romania, de vanzare

Grecii de la Piraeus vor sa vanda subsidiara din Romania a bancii si au deja mai multe grupuri interesate sa cumpere. Fondurile de investitii Varde, J. C Flowers, Axxess Capital si Patria Bank au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )