Libnet.ro
UNICEF

17:30

Judetul Calarasi, blocat de viscol, Autostrada Soarelui a fost inchisa. Pe ce alte drumuri este interzisa circulatia

Adevărul Adevărul,
Judetul Calarasi, blocat de viscol, Autostrada Soarelui a fost inchisa. Pe ce alte drumuri este interzisa circulatia

Viscolul puternic a inchis Autostrada Soarelui si toate drumurile din judetul Calarasi. Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, circulatia rutiera este inchisa pe A2, drumul care leaga Bucurestiul de Constanta. Din judetul Calarasi nu se intra si nu se iese la aceasta ora. Politistii recomanda soferilor sa nu porneasca la drum in aceste conditii. continuă pe Adevărul

Romania, sub zapada. 26 de judete, vizate de ninsori si viscol. in trei dintre acestea s-a instituit codul rosu. Mai multe drumuri si Autostrada Soarelui au fost inchise. Recomandarile DSU pentru soferi |FOTO

Vremea rea a pus, incepand din noaptea de joi spre vineri, stapanire pe Romania. Astfel, pana la ora 18. 00, municipiul Bucuresti si 11 judete sunt vizate de un cod portocaliu de viscol, iar alte 15 judete din estul, sudul si centrul tarii au fost atentionate cu cod galben de ninsori viscolite.

Autostrada Soarelui, iNCHISA din cauza conditiilor METEO. CE ALTE DRUMURI SUNT BLOCATE iN ACEST MOMENT iN TARA

Politia Romana anunta ca mai multe sectoare de drumuri nationale sunt inchise din cauza conditiilor meteo nefavorabile, printre care si Autostrada Soarelui Bucuresti-Constanta, informeaza.

MASINA iN FLACARI pe Autostrada Soarelui: TRAFICUL a fost iNTRERUPT cateva zeci de minute(FOTO)

A fost panica pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost intrerupt zeci de minute marti dupa ce o masina a luat foc din cauza unor defectiuni tehnice, informeaza B1 TV. Incendiul a avut loc la.

Trecerea cu bacul peste Dunare a fost inchisa la Galati. Circulatia se va relua dupa ce vremea se va imbunatati

Masura a fost dispusa la primele ore ale diminetii, dupa ce s-a constatat ca vantul puternic si valurile mari de pe Dunare pun in pericol siguranta ambarcatiunilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )