Libnet.ro
UNICEF

06:45

Julen Lopetegui: CFR Cluj este mai periculoasa in deplasare decat acasa

România Liberă România Liberă,
Julen Lopetegui: CFR Cluj este mai periculoasa in deplasare decat acasa

CFR Cluj este mai periculoasa in deplasare decat acasa, a estimat antrenorul echipei de fotbal Sev. continuă pe România Liberă

Sevilla, precauta inaintea returului cu CFR Cluj - Ce a spus Julen Lopetegui despre campioana Romaniei

Tehnicianul echipei FC Sevilla, Julen Lopetegui, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca adversara din 16-imile de finala ale Ligii Europa, CFR Cluj, este mai periculoasa in deplasare decat acasa si are capacitatea de a se adapta la orice sistem de joc, astfel ca gruparea spaniola este precauta inaintea returului de joi.

CFR Cluj incheie cu o victorie sezonul regulat de Liga I. Cum arata clasamentul actualizat

CFR Cluj incheie sezonul regulat de Liga I cu o victorie, reusita duminica, in fata celor de la CSU Craiova, in deplasare.

Liga 1: CSU Craiova vs CFR Cluj 0-2 Ardelenii termina sezonul regulat pe primul loc

Formatia CFR Cluj a invins, duminica seara, in deplasare, cu scorul de 2-0, echipa CSU Craiova, in etapa a 26-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Clujenii incheie sezonul regulat pe primul loc in clasament, cu 52 de puncte, iar CSU Craiova pe pozitia a doua, cu 46 de puncte.

VIDEO Sevilla castiga inaintea returului cu CFR Cluj (3-0 vs Getafe)

Formatia FC Sevilla, adversara CFR Cluj in Europa League, a invins, duminica seara, in deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Getafe, intr-un meci din etapa a 25-a a campionatului Spaniei.

CFR Cluj, campioana sezonului regulat

CFR Cluj s-a impus in ultimul derby din sezonul regulat al Ligii 1, impotriva leilor de la Univers.

Corneliu Papura, sageti catre CFR Cluj: Au iritat pe toata lumea

Craiova a pierdut acasa cu CFR Cluj in ultima etapa din sezonul regular, scor 0-2, un meci care i-a lasat un gust amar antrenorului Corneliu Papura.

CFR Cluj stinge lumina in Banie si termina in forta sezonul regular

Duelul primelor doua clasate din Liga 1 a fost o afacere transata in favoarea liderului CFR Cluj, formatie care s-a impus la Craiova, cu 2-0.

Claudiu Manda: Citu este mai slab ca Orban

Europarlamentarul PSDClaudiu Mandaa spus, miercuri seara, dupa desemnarea lui Florin Citu ca premier ca acesta este mai slab decatLudovic Orbansi mai toxic pentru democratie.

Costul petrecerii este mai mare in Romania decat in alte tari din regiune. Iata cu cat si de ce. Cum vede situatia un oficial BNR

Un prieten de-al nostru adora sa faca petreceri. Organizeaza una pe luna. De obicei le da acasa. Vine lumea si consuma snack-uri, bauturi racoritoare etc. Totul este bine si frumos. Din cand in cand vine si imprumuta bani de la noi pentru a cumpara produsele ce urmeaza a fi consumate. ii spunem sa ne dea inapoi cu o dobanda de 3% pe an. Luna de luna cere mai mult, iar noi ne gandim ca in loc sa investeasca banii intr-un laptop nou pe care sa isi desfasoare munca, prefera sa continue distractia. Asadar, pentru ca isi consuma banii cu aceasta activitate i-am crescut dobanda. Prietenul acesta este statul roman, iar in situatia asta noi suntem investitorii.

Motorul diesel va muri desi este mai bun ca niciodata

De la izbucnirea scandalului dieselgate, 24 de modele nu mai ofera nicio motorizare pe motorina, conform Centrului de Cercetari pentru Automobile CCA) din Duisburg, Germania. Pentru alte 40 de modele, cererea pentru diesel a ajuns atat de scazuta ca motorizarea tinde sa dispara si la ele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )