Libnet.ro
UNICEF

11:45

Jumatate dintre profesorii care predau in judetul Constanta refuza vaccinarea

Adevărul Adevărul,
Jumatate dintre profesorii care predau in judetul Constanta refuza vaccinarea

Jumatate dintre profesorii care predau in invatamantul preuniversitar din judetul Constanta nu se vor vaccina. Situatia este asemanatoare si in cazul personalului didactic auxiliar sau nedidactic. continuă pe Adevărul

Lista scolilor din judetul Constanta unde a fost schimbata conducerea. Cum motiveaza ISJ

Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Constanta transmite ca la data de 8 ianuarie unui numar de 111 directori si directori adjuncti din unitatile de invatamant de stat din judetul Constanta le-a incetat contractul de management educational.

Profesorii care fac ore remediale ar urma sa primeasca 200 de lei pe luna, pentru fiecare elev. Ce spune Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca profesorii care vor face ore remediale, pentru recuperarea materiei, vor primi o suma de 200 de lei pentru fiecare elev care participa, pe luna. Mai mult decat.

Ministrul Educatiei: Propun un tarif de 100 de lei pe ora pentru profesorii care fac ore remediale

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat vineri in interviu pentru HotNews. ro ca va propune un tarif de 100 de lei pe ora pentru profesorii care vor face ore remediale.

Mai putin de jumatate dintre profesorii din judetul Iasi vor sa se vaccineze anti-COVID

Profesorii ieseni sunt inca reticenti in ceea ce priveste vaccinarea impotriva COVID-19, dar numarul celor care vor fi de acord va creste, crede presedintele USLIP Iasi.

Mai mult de jumatate dintre profesorii din Vrancea nu stiu daca se vor vaccina impotriva COVID-19

Profesorii au fost chestionati in legatura cu disponibilitatea de a se vaccina inainte de inceperea celei de a doua etape de imunizare, care vizeaza inclusiv cadrele didactice.

CONSTANTA: Mai putin de jumatate dintre profesori doresc sa faca vaccinul anti-covid

Mai putin de jumatate din personalul didactic - 48,66% doreste sa se vaccineze anti-Covid-19, a anuntat Inspectoratul Scolar Judetean Constanta. Acesta a precizat ca in privinta personalului didactic auxiliar procentul este de 50,92%, iar in ceea ce priveste personalul nedidactic procentul este de 45%, potrivit News.

in judetul Constanta au fost amenajate 18 centre de vaccinare impotriva virusului SARS-CoV-2

Faza a doua de vaccinare incepe vineri, 15 ianuarie. Pe raza judetului Constanta au fost amenajate mai multe centre.

Director Posta Romana: Jumatate dintre angajati vor sa fie vaccinati impotriva COVID-19

Pentru cea de-a doua etapa a campaniei de vaccinare aproape jumatate din angajatii Postei Romane vor sa se vaccineze impotriva coronavirusului, potrivit reprezentantilor societatii, care au precizat ca multi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )