Libnet.ro
UNICEF

11:31

in judetul Constanta au fost amenajate 18 centre de vaccinare impotriva virusului SARS-CoV-2

Adevărul Adevărul,
in judetul Constanta au fost amenajate 18 centre de vaccinare impotriva virusului SARS-CoV-2

Faza a doua de vaccinare incepe vineri, 15 ianuarie. Pe raza judetului Constanta au fost amenajate mai multe centre. continuă pe Adevărul

18 centre de vaccinare anti-COVID, amenajate in judetul Galati. Cele mai multe vor functiona in camine culturale si sali de sport

Au fost stabilite centrele de vaccinare anti-COVID care vor functiona in etapa a doua si a treia, in judetul Galati. Toate centrele au fost avizate temporar de Directia de Sanatate Publica Galati. Cele mai multe dintre ele au fost ameajate in camine culturale, sali de sport si sali de spectacole.

Lista scolilor din judetul Constanta unde a fost schimbata conducerea. Cum motiveaza ISJ

Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Constanta transmite ca la data de 8 ianuarie unui numar de 111 directori si directori adjuncti din unitatile de invatamant de stat din judetul Constanta le-a incetat contractul de management educational.

Cele 11 centre de vaccinare impotriva SARS-CoV-2 amenajate in judetul Giurgiu

Prefectura judetului Giurgiu anunta ca s-au organizat 11 centre de vaccinare anti-COVID-19 pentru faza a doua a procesului.

CLOTILDE ARMAND: Vom avea 64 de puncte de vaccinare impotriva COVID-19 la Romexpo

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat astazi ca 64 de puncte de vaccinare impotriva COVID-19 vor functiona la Romexpo.

CIPRIAN CIUCU: Un al saptelea centru de vaccinare impotriva COVID-19, situat in UPB, este evaluat de DSP

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anuntat ca un al saptelea centru de vaccinare impotriva COVID-19, situat in incinta Universitatii Politehnice Bucuresti UPB), este evaluat de DSP Bucuresti.

Academia Oamenilor de Stiinta din Romania sustine campania de vaccinare impotriva COVID-19

Academia Oamenilor de Stiinta din Romania AOSR) sustine campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19 si anunta ca medici membri ai AOSR s-au vaccinat, iar altii urmeaza sa se vaccineze in zilele urmatoare, potrivit unui comunicat transmis, duminica, AGERPRES.

Care sunt categoriile de boli cronice care vor fi incluse in etapa a doua de vaccinare impotriva COVID-19. Cum se face programarea

Directiile de Sanatate Publica au inceput sa publice criteriile care vor sta la baza vaccinarii populatiei impotriva COVID-19, in cea de-a doua etapa a campaniei. Astfel, potrivit presei locale, DSP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )