Libnet.ro
UNICEF

01:05

Juncker, despre prim-ministrul Marii Britanii: Theresa May este indusa in eroare in legatura cu Brexit

România Liberă România Liberă,
Juncker, despre prim-ministrul Marii Britanii: Theresa May este indusa in eroare in legatura cu Brexit

Uniunea Europeana a avertizat ca este mai mult decat probabil ca discutiile despre Brexit sa esueze, dupa ce Jean-Claude Juncker a acuzat-o pe Theresa May ca a fi indusa in eroare de catre politicienii britanici din Partidul Conservator. continuă pe România Liberă

Premierul Marii Britanii, Theresa May: Urmatoarea persoana care va afla ca sunt o femeie a naibii de dificila va fi Jean-Claude Juncker

Theresa May, premierul Marii Britanii, a spus marti ca ii va demonstra pesedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ca este o femeie a naibii de dificila. Premierul britanic a.

Theresa May promite sa fie o femeie a naibii de dificila cu Juncker in timpul negocierii iesirii britanicilor din UE

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a promis marti dupa-amiaza ca se va dovedi o femeie a naibii de dificila pentru presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in timpul negocierilor pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, scrie News. ro citand BBC.

Theresa May avertizeaza cu privire la dificultatea negocierilor pentru Brexit

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a avertizat duminica dupa-amiaza ca vor exista momente extrem de dificile in negocierea unui acord de Brexit, motivand ca acesta este un argument puternic pentru care trebuie sa existe o conducere puternica si stabila dupa alegerile anticipate pe Downing Street, transmite BBC.

Theresa May avertizeaza cu privire la dificultatea negocierilor pentru Brexit

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a avertizat duminica dupa-amiaza ca vor exista momente extrem de dificile in negocierea unui acord de Brexit, motivand ca acesta este un argument puternic pentru care trebuie sa existe o conducere puternica si.

May promite sa fie o femeie a naibii de dificila cu Juncker in timpul negocierii Brexitului

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a promis in aceasta dupa-amiaza ca se va dovedi o femeie a naibii de dificila pentru presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in timpul negocierilor pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana Brexit), scrie BBC.

Premierul May promite sa fie o femeie a naibii de dificila cu Juncker in timpul negocierii iesirii britanicilor din UE

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a promis marti dupa-amiaza ca se va dovedi o femeie a naibii de dificila pentru presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in timpul negocierilor pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, scrie BBC.

Theresa May, avertisment pentru liderii europeni: Negocierile privind divortul Marii Britanii de UE vor fi dificile

Premierul britanic Theresa May avertizeaza ca negocierile divortului Marii Britanii de Uniunea Europeana vor fi unele dificile. May a transmis acest mesaj in contextul in care liderii.

Presa: Theresa May si Jean-Claude Juncker au avut un dineu de lucru indigest. Ce a povestit ulterior Juncker despre sefa guvernului britanic

Premierul britanic, Theresa May, si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, au avut un dineu de lucru indigest, scrie marti publicatia spaniola El Mundo.

Premierul britanic Theresa May ameninta ca negocierile pentru Brexit vor fi dificile

Premierul britanic Theresa May a avertizat duminica intr-un interviu acordat BBC ca negocierile pentru Brexit vor fi dificile .

Theresa May: Termenii adoptati sambata si declaratiile liderilor UE arata ca negocierile de Brexit vor fi dure

Theresa May a spus ca discutiile privind divortul de Uniunea Europeana vor fi dificile, premierul britanic raspunzand astfel pozitiei dure privind negocierile de Brexit adoptata sambata de liderii UE, informeaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )