Libnet.ro
UNICEF

15:15

Jurnalisti straini, despre protestele din tara noastra: Romanii ar trebui sa iasa in strada si impotriva coruptiei, si pentru educatie, sanatate

Hotnews Hotnews,
 Jurnalisti straini, despre protestele din tara noastra: Romanii ar trebui sa iasa in strada si impotriva coruptiei, si pentru educatie, sanatate

Rosia Montana, gazele de sist sau prestatia politicienilor sunt cateva dintre temele care-i scot pe romani astazi in strada. Laurent Coudrec, redactor-sef al revistei Regard, Raul Sanchez, de la agentia de stiri spaniola EFE, precum si jurnalistul Bashar Al-Kishawi, care lucreaza, printre altele, pentru Radio Romania International, au povestit sambata, la emisiunea Pasaport diplomatic difuzata de Digi24, ce impresii le-au lasat manifestatiile din ultimele luni. continuă pe Hotnews

Carnea de vita si cal din tara noastra, retrasa de pe piata din Marea Britanie

Tara noastra se afla, din nou, in centrul atentiei la nivel european, dupa ce Marea Britanie a retras de pe piata un lot de conserve de carne de vita feliata, provenind din Romania, in urma unor analize care au confirmat ca produsul ar fi continut ADN de cal, potrivit surselor din preia internationala.

Carnea de vita si cal din tara noastra, retrasa de pe piata din Marea Britanie

Update 13:58 Daniel Constantin: Romania este aratata prea repede cu degetul Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a declarat, in cadrul conferintei de astazi de la Indagra, ca Romania este aratata prea repede cu degetul.

Teodorovici: Tara noastra va trebui sa plateasca CE peste un miliard de euro

Tara noastra va trebui sa plateasca Comisiei Europene CE) peste un miliard de euro, pentru deficiente in sistem, a apreciat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, la Medias, arata sursele de presa.

Catalin Cretu, Visa: Tara noastra, a doua cea mai mare economie subterana din lume

Tara noastra colecteaza doar 56% din totalul TVA, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa Catalin Cretu, manager general Visa Romania.

Catalin Cretu, Visa: Tara noastra, a doua cea mai mare economie subterana din Europa

Tara noastra colecteaza doar 56% din totalul TVA, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa Catalin Cretu, manager general Visa Romania.

AUDIT la TOATE BANCILE din tara

Furtul unei cutii de valori din Pitesti a declansat un control la toate bancile din tara. Mai exact, este vorba despre un audit obligatoriu, in care sunt implicate trei parti: - Politia, auditor si unitatea.

Cuvinte UIMITOARE despre tara noastra, rostite de Printul Charles: Romania e o tara minunata cu oameni remarcabili

Printul Charles afirma in partea a treia a documentarului Wild Carpathia - care a fost lansata miercuri seara la Bucuresti - ca Romania este o tara minunata, cu oameni remarcabili, iar pasunile din.

Directorul Esri Romania despre HotNews.ro: Utilizeaza GIS-ul intr-un domeniu in care acum 3-4 ani nimeni nu se gandea ca este posibil: in articole de presa

Tehnologia Esri implineste anul acesta 20 de ani de prezenta in Romania, iar directorul executiv Esri din tara noastra, Cristian Vasile spune ca acopera aproape 90% din piata de GIS din Romania. Intr-un interviu pentru revista Market Watch, directorul executiv Esri Romania vorbeste despre implementarea tehnologiilor GIS in tara noastra, atat la parteneri privati, cat si in institutiile publice, ONG-uri sau in mediul academic. In cadrul interviului este amintit si exemplul HotNews. ro care de mai bine de doi ani integreaza harti si aplicatii GIS interactive folosind instrumentele Esri intr-un domeniu in care acum 3-4 ani nimeni nu se gandea ca este posibila utilizarea GIS.

MASACRUL din Siria, sustinut de Romania. Tara noastra ar fi alimentat cu arme rebelii sirieni

Rebelii sirieni au fost sustinuti cu armament din Romania, scrie presa suedeza. Un fost imam din Stockholm este acuzat ca face trafic cu arme din mai multe tari din Europa si nordul Africii, pe care le trimitea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )