Libnet.ro
UNICEF

01:05

AUDIT la TOATE BANCILE din tara

Antena3 Antena3,
AUDIT la TOATE BANCILE din tara

Furtul unei cutii de valori din Pitesti a declansat un control la toate bancile din tara. Mai exact, este vorba despre un audit obligatoriu, in care sunt implicate trei parti: - Politia, auditor si unitatea. continuă pe Antena3

Alerta in toate bancile din Romania. Politia a cerut bancilor sa-si verifice sistemele ...

In urma celor 11 plangeri referitoare la furturi din cutiile de valori de la o banca din Pitesti, Inspectoratul General al Politiei Romane a dispus tuturor bancilor sa-si verifice sistemele de supraveghere. Scandalul furturilor din cutiile de valori a inceput saptamana trecuta, dupa ce un pitestean a anuntat politia cu privire la faptul ca bunurile depozitate intr-o cutie de valori dintr-o banca i-au fost furate. Valoarea bunurilor respective se ridica la 500. 000 de lei, potrivit .

VIDEO. Alerta in toate bancile din Romania. ...

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR: Exista o separatiune puternica intre activitatea obisnuita a bancilor si care este autorizata de BNR si acest serviciu cu casete de valori care nu face parte din sistemul bancar. Este un serviciu comun pentru diferiti clienti care pe buna dreptate vor sa-si tina bijuterii, bani, valori. Unii clienti ai bancilor s-au obisnuit sa-si tina banii sub saltea, iar caseta de valori este o metoda moderna. Unii vor sa-si ascunda banii de fisc, .

VIDEO. Alerta in toate bancile din Romania. ...

UPDATE: Adrian Vasilescu, consilier al Guvernatorului BNR, a declarat, pentru B1 TV, ca cel mai probabil, in cazul bancii de la Pitesti, atacatorii au dispus de mijloace sofisticate de a deschide casete. Unii clienti sunt traditionalisti, s-au obisnuit sa tina banii la saltea sau la borcan, dar cei mai multi care isi pastreaza banii in cutii de valori sunt cei care isi ascund banii de Fisc, de soti, sotii, amante. De aceea nu cred ca toti pagubitii vor depune plangere. Ca sa deschizi o cutie .

Ponta: Ar trebui recalculate toate pensiile din 2011

Guvernul ar trebui sa recalculeze toate pensiile din 2011 incoace ca efect al deciziei Curtii Constitutionale, ceea ce este o nebunie, a declarat premierul Victor Ponta, pentru a reveni insa ulterior, dupa ce i s-a comunicat ca exista o.

Audit dupa furtul din casutele de valori din Pitesti

Multiplele reclamatii de furturi din casete de valori, de la BCR Pitesti, care au avut loc in cursul ultimei saptamani, au dus la declansarea unui control la toate bancile din tara, potrivit surselor de presa.

Alerta nationala la banci: Autoritatile cer verificarea tuturor cutiilor de valori din institutiile bancare

Autoritatile au declansat o alerta la toate bancile din tara. Politistii au cerut verificarea cutiilor de valori din bancile nationale. Masura a fost luata dupa ce mai multe persoane au reclamat ca.

Business Report: Bancile din zona euro ar putea relaxa conditiile de creditare pentru companii; Prima casa in euro revine: Iata cine pot fi beneficiarii; Documentul fara de care nu mai poti inmatricula in Romania autoturismele cu motoare mari; Cate mallu

Cealalta fata neagra a crizei economice: datoria privata si ce se va intampla dupa evaluarea bancilor din zona euro. Banca Centrala. Cai verzi pe peretii Oltchim. Autoritatile noastre par ca alearga dupa cai verzi pe pereti, straduindu-se sa gaseasca un investitor strategic din.

BCE: Bancile din zona euro ar putea relaxa conditiile de creditare pentru companii

Institutiile financiare din zona euro semnaleaza ca ar putea relaxa conditiile de creditare pentru companii, pentru prima data in mai bine de sase ani, ceea de ar putea sustine redresarea regiunii.

Carnea de vita si cal din tara noastra, retrasa de pe piata din Marea Britanie

Tara noastra se afla, din nou, in centrul atentiei la nivel european, dupa ce Marea Britanie a retras de pe piata un lot de conserve de carne de vita feliata, provenind din Romania, in urma unor analize care au confirmat ca produsul ar fi continut ADN de cal, potrivit surselor din preia internationala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )