Libnet.ro
UNICEF

22:45

Justin Trudeau si Angela Merkel au luat cina la lumina lumanarilor. Internetul a reactionat (FOTO)

B1 B1,
Justin Trudeau si Angela Merkel au luat cina la lumina lumanarilor. Internetul a reactionat (FOTO)

Premierul canadian Justin Trudeau si cancelarul german Angela Merkel s-au intalnit, joi noapte, la Berlin, pentru a discuta pe marginea mai multor teme importante. Dar ceea ce a atras atentia Internetului. continuă pe B1

Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei. De ce este el atat de admirat!

Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei, este considerat cel mai sexy politician al momentului. Si cel mai apreciat. Iata de ce este el atat de admirat si cum a reusit sa cucereasca intreaga lume.

Orice comparatie cu vreun politician din Romania pare imposibila! Justin Trudeau felicitat de Stephen Hawking (VIDEO)

Un jurnalist i-a cerut in gluma premierului canadian sa explice computerele cuantice, ce urmat a lasat audienta cu gura cascata, relateaza CBC! Deloc intimidat de intrebare Justin Trudeau, care se.

Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau: UE reprezinta o realizate remarcabila si un model fara precedent pentru o cooperare pasnica

Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, a declarat, la Strasbourg, in plenul Parlamentului European PE), ca intreaga lume are de castigat de pe urma unei Uniuni Europene UE) puternice si ca blocul comunitar si tara sa trebuie sa conduca economia globala in aceste vremuri dificile.

Asa tata, asa fiica: Ivanka Trump nu si-a putut dezlipi ochii de pe Justin Trudeau, FRUMOSUL premier al Canadei (FOTO)

Fiica lui Donald Trump, Ivanka a fost in prim-planul intalnirii avute luni de tatal sau si premierul Canadei Justin Trudeau cu femei de afaceri din ambele tari, anunta Khaleejtimes. Ivanka a.

Ivanka Trump nu a putut rata intalnirea cu premierul canadian Justin Trudeau

Ivanka Trump a participat, luni, in compania tatalui sau, Donald Trump, la o masa rotunda la Casa Alba, in prezenta primului-ministru Justin Trudeau, unde s-a vorbit despre locul femeilor in afaceri.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )