Libnet.ro
UNICEF

15:15

Juventus, prima finalista in Liga Campionilor

Online Sport Online Sport,
Juventus, prima finalista in Liga Campionilor

Juventus Torino s-a calificat, marti seara, in finala Ligii Campionilor din acest sezon dupa 2-1 cu AS Monaco in mansa retur a semifinalelor. In tur, campioana Italiei se impusese cu 2-0. continuă pe Online Sport

Gyor, prima finalista a Ligii Campionilor la handbal feminin; CSM Bucuresti joaca in a doua semifinala

Echipa de handbal feminin Gyor ETO este prima finalista a Ligii Campionilor, dupa ce a invins, sambata, in semifinale la Turneul Final Four de la Budapesta, formatia Buducnost Podgorica, cu Cristina Neagu in lot, scor 26-20 12-9). CSM Bucuresti joaca in a doua semifinala, tot sambata, cu HC Vardar.

Italia fierbe: diseara, aflam prima finalista a Ligii Campionilor. Juventus are o sansa uriasa

Batrana Doamna are ocazia de a ajunge in ultimul act al competitiei pentru prima data dupa sezonul 2014-2015. Atunci, torinezii au ratat trofeul in fata Barcelonei. Acum, ei deja au scos formatia catalana si n-au mai luat gol din 22 noiembrie.

Gyor, prima finalista a Ligii Campionilor

Echipa maghiara Gyor a invins fara drept de apel pe Buducnost Podgorica, formatie pentru care a jucat si Cristina Neagu, in prima semifinala a Ligii Campionilor si s-a calificat in finala mare a competitiei.

Handbalistele de la CSM Bucuresti au castigat medaliile de bronz in Liga Campionilor, dupa 26-20 cu Buducnost

CSM Bucuresti a castigat medaliile de bronz in Liga Campionilor la handbal feminin, duminica, dupa ce a invins-o pe Buducnost Podgorica cu scorul de 26-20 13-12), in finala mica a turneului Final4 jucat in Papp Laszlo Sportarena din Budapesta.

CSM Bucuresti, bronz in Liga Campionilor. Romancele au castigat finala mica contra lui Buducnost si nu le-au dat nicio sansa adversarelor

CSM Bucuresti a terminat pe locul trei Liga Campionilor in acest sezon dupa ce a invins in finala mica cu 26-20 pe Buducnost. Romancele au condus tot meciul si nu le-au lasat nicio.

CSM Bucuresti, eliminata din Liga Campionilor la handbal feminin: Campioana Romaniei a fost invinsa de Vardar Skopje

Veste trista pentru iubitorii sportului din Romania! CSM Bucuresti a fost eliminata din Liga Campionilor la handbal feminin dupa ce a pierdut meciul disputat sambata noapte in Final Four de la.

JUVENTUS - MONACO LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor - VIDEO

Partida JUVENTUS - MONACO este transmisa LIVE TEXT de Antena3. ro si VIDEO ONLINE de ProTV si DOLCE SPORT.

Gyor castiga Liga Campionilor dupa prelungiri

Echipa maghiara Gyor a obtinut, duminica, victoria in finala mare a Ligii Campionilor contra lui Vardar din Macedonia, scor 31-30, dupa ce la finalul timpul regulamentar tabela arata 26-26.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )