Libnet.ro
UNICEF

20:00

Juventus - Real Madrid in finala Ligii Campionilor

Antena3 Antena3,
Juventus - Real Madrid in finala Ligii Campionilor

Update: Real Madrid a revenit in joc cu reusita lui Isco din minutul 42. Cu acest scor echipa luiZinedine Zidane viseaza din nou la finala Ligii Campionilor. Stire initiala: Meci de infarct pe. continuă pe Antena3

Juventus Torino s-a calificat in finala Ligii Campionilor, dupa ce a invins-o cu scorul general de 4-1 pe AS Monaco

Juventus Torino s-a calificat in finala Ligii Campionilor, dupa ce a invins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formatia franceza AS Monaco, in mansa secunda a semifinalelor.

Juventus Torino s-a calificat in finala Ligii Campionilor

Juventus s-a calificat in finala Ligii Campionilor la fotbal, marti seara, la Torino, dupa ce a invins-o cu scorul de 2-1 2-0) pe AS Monaco, in mansa a doua a semifinalelor.

Juventus, prima finalista a Ligii Campionilor, dupa victoria in fata celor de la AS Monaco

Juventus s-a calificat in finala Ligii Campionilor, dupa victoria cu 2-1 2-0) in fata echipei AS Monaco, in mansa a doua a semifinalelor competitiei, informeaza Agerpres. Mandzukic a fost.

Madridul arde: Atletico si Real, mari rivale, se vor duela, diseara, pentru finala Ligii Campionilor

Juventus o asteapta pe formatia care va obtine biletele spre Cardiff, dupa confruntarea de pe Vicente Calderon. Dupa rezultatul din tur, Cristiano Ronaldo si compania pornesc cu prima sansa.

Atletico Madrid - Real Madrid LIVE. REAL este condusa inca din minutul 15, in Liga Campionilor

Update: Real Madrid a revenit in joc cu reusita lui Isco din minutul 42. Cu acest scor echipa luiZinedine Zidane viseaza din nou la finala Ligii Campionilor. Stire initiala: Meci de infarct pe.

Real Madrid merge in finala Ligii Campionilor

Atletico Madrid a condus cu 2-0 in debutul returul cu Real Madrid si a avut sperante pentru o revenire de senzatie, insa albii au marcat in finalul primei reprize si au inchis meciul calificandu-se in finala de la Cardiff.

LIVE Atletico Madrid - Real Madrid

Urmariti la aceasta ora returul semifinalei Ligii Campionilor dintre Atletico Madrid si Real Madrid. In tur a fost 3-0 pentru Real.

LIVE Atletico Madrid - Real Madrid 2-1 (2-4 la general)

Urmariti la aceasta ora returul semifinalei Ligii Campionilor dintre Atletico Madrid si Real Madrid. In tur a fost 3-0 pentru Real.

LIVE ATLETICO - REAL MADRID. ONLINE VIDEO Liga Campionilor - STREAM

ONLINE VIDEO Liga Campionilor - STREAM. Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Zinedine Zidane, a spus ca nu se va axa pe aparare in returul cu Atletico Madrid din Liga.

ATLETICO - REAL MADRID LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor - VIDEO

ONLINE STREAM Liga Campionilor - VIDEO. Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, a mai reusit sa doboare un record, devenind primul sportiv care atinge.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )