Libnet.ro
UNICEF

08:00

Juventus Torino s-a calificat in finala Ligii Campionilor, dupa ce a invins-o cu scorul general de 4-1 pe AS Monaco

Adevărul Adevărul,
Juventus Torino s-a calificat in finala Ligii Campionilor, dupa ce a invins-o cu scorul general de 4-1 pe AS Monaco

Juventus Torino s-a calificat in finala Ligii Campionilor, dupa ce a invins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formatia franceza AS Monaco, in mansa secunda a semifinalelor. continuă pe Adevărul

Juventus - Real Madrid in finala Ligii Campionilor

Update: Real Madrid a revenit in joc cu reusita lui Isco din minutul 42. Cu acest scor echipa luiZinedine Zidane viseaza din nou la finala Ligii Campionilor. Stire initiala: Meci de infarct pe.

Juventus Torino s-a calificat in finala Ligii Campionilor

Juventus s-a calificat in finala Ligii Campionilor la fotbal, marti seara, la Torino, dupa ce a invins-o cu scorul de 2-1 2-0) pe AS Monaco, in mansa a doua a semifinalelor.

Juventus, prima finalista a Ligii Campionilor, dupa victoria in fata celor de la AS Monaco

Juventus s-a calificat in finala Ligii Campionilor, dupa victoria cu 2-1 2-0) in fata echipei AS Monaco, in mansa a doua a semifinalelor competitiei, informeaza Agerpres. Mandzukic a fost.

Madridul arde: Atletico si Real, mari rivale, se vor duela, diseara, pentru finala Ligii Campionilor

Juventus o asteapta pe formatia care va obtine biletele spre Cardiff, dupa confruntarea de pe Vicente Calderon. Dupa rezultatul din tur, Cristiano Ronaldo si compania pornesc cu prima sansa.

Un Pont pe Zi: Cele mai interesante cote pentru meciul dintre Juventus Torino si AS Monaco (VIDEO)

Dan Bara a vorbit in editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi despre mansa retur dintre Juventus si Monaco din semifinala Ligii Campionilor. Daca ne uitam pe datele.

Cine este jucatoarea de la CSM Bucuresti aleasa in echipa ideala a Ligii Campionilor

Gyor a castigat editia din acest an a Ligii Campionilor, dupa o finala cu Vardar Skopje, in vreme ec CSM Bucuresti s-a clasat pe locul trei.

Tigroaice de bronz. CSM Bucuresti, victorie cu Buducnost in finala mica a Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucuresti, castigatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin in 2016, a invins formatia Buducnost Podgorica, cu scorul de 26-20, in finala mica a Turneului Final Four.

Gyor castiga Liga Campionilor dupa prelungiri

Echipa maghiara Gyor a obtinut, duminica, victoria in finala mare a Ligii Campionilor contra lui Vardar din Macedonia, scor 31-30, dupa ce la finalul timpul regulamentar tabela arata 26-26.

CSM Bucuresti a ramas pe podiumul Ligii Campionilor

CSM Bucuresti a terminat actuala editie a Ligii Campionilor la handbal feminin pe podium. Sincopa din semifinale, cand au pierdut clar in fata formatiei Vardar Skopje, le-a barat drumul handbalistelor noastre catre o noua finala mare, dar performanta sportiva este una extraordinara chiar si asa cu clasarea pe locul 3, avand doua prezente in semifinalele celei mai puternice competitii intercluburi din handbalul feminin la primele participari in cupele europene.

Italia fierbe: diseara, aflam prima finalista a Ligii Campionilor. Juventus are o sansa uriasa

Batrana Doamna are ocazia de a ajunge in ultimul act al competitiei pentru prima data dupa sezonul 2014-2015. Atunci, torinezii au ratat trofeul in fata Barcelonei. Acum, ei deja au scos formatia catalana si n-au mai luat gol din 22 noiembrie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )