Libnet.ro
UNICEF

13:45

Juventus renunta, deocamdata, la cel mai promitator tanar atacant italian

Antena3 Antena3,
Juventus renunta, deocamdata, la cel mai promitator tanar atacant italian

Domenico Berardi, unul dintre cei mai promitatori tineri din prima liga italiana, a fost adjudecat de Sassuolo, pentru zece milioane de euro. Detinut in coproprietate de Juventus si Sassuolo, Berardi a marcat 31. continuă pe Antena3

Cel mai bun motiv sa faci sport: primesti ciocolata printata 3D, daca alergi [VIDEO]

S-au dus vremurile in care era greu sa slabesti. Acum, nu numai ca ai tot felul de dispozitive si aplicatii care te ajuta in acest sens, dar poti sa fii recompensat si in moduri neconventionale pentru efortul depus. intr-un experiment stiintific recent, 10 familii din Melbourne vor avea o imprimanta 3D acasa, cu scopul de [] Cel mai bun motiv sa faci sport: primesti ciocolata printata 3D, daca alergi [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO/FOTOGALERIE Noul MINI Clubman se prezinta. Cel mai spatios MINI creat vreodata

MINI a prezentat online noua generatie a modelului MINI Clubman, cel mai spatios model al marcii, care beneficiaza de un portbagaj de 360 litri si ofera locuri pentru cinci pasageri. Pentru prima data, pe MINI este disponibila acum si o cutie de viteze automata cu 8 trepte, pe anumite motorizari, fata de maximum 6 viteze manuala si automata) pana acum. Acest model este pozitionat in clasa compacta si afiseaza un limbaj de design evoluat pentru marca, mai ales in interior. Totodata, modelul de business al marcii MINI integreaza, incepand cu acest model, posibilitatea de a impartasi masina cu alte persoane, atunci cand nu o folosesti.

Jucatorul roman de Dota2 Armand bOne7 Pittner este cel mai bine platit gamer local: Tanarul sustine ca salariul sau este de domeniul miilor de euro

Armand bOne7 Pittner, jucator roman de Dota2, este cel mai bine platit gamer local, potrivit Computer Games, unul dintre organizatorii competitiilor de profil din Romania, care citeaza site-ul Esport.

Jucatorul roman de Dota2 Armand bOne7 Pittner este cel mai bine platit gamer local: Tanarul sustine ca salariul sau este de ordinul miilor de euro

Armand bOne7 Pittner, jucator roman de Dota2, este cel mai bine platit gamer local, potrivit Computer Games, unul dintre organizatorii competitiilor de profil din Romania, care citeaza site-ul Esport.

Galaxy A8, cel mai subtire telefon Samsung, nu e chiar foarte subtire

Fanii Samsung amatorii de dispozitive compacte in curand se vor putea orienta catre noul Galaxy A8, cel mai subtire smartphone al sud coreenilor. Multe dintre telefoanele scoase de Samsung pe banda rulanta sunt masive si nu foarte atragatoare. Nici varfurile de gama ale sud coreenilor nu sunt cele mai subtiri din lume. Cu toate ca [] Galaxy A8, cel mai subtire telefon Samsung, nu e chiar foarte subtire Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai nou cuplu din showbiz? Cu ce super vedeta se iubeste fostul sot al lui Gwyneth Paltrow

Dupa despartirea de Gwyneth Paltrow, cu care a ramas in relatii de prietenie, liderul trupei Coldplay, Chris Martin, sare din floare in floare. Dupa ce s-a speculat ca ar avea o relatie cu Jennifer Lawrence, s-ar parea ca, mai nou, artistul se iubeste cu o alta super vedeta, una dintre cele mai dorite femei din lume.

Gheorghe Mosion, cel mai ambitios alergator, a murit dupa ce a stat in coma doua saptamani

Gheorghe Mosion, cel mai ambitios alergator din Romania, a murit la putin peste 80 de ani. Barbatul si-a inceput cariera de atlet cand a implinit 60 de ani si nu rata nicio competitie din tara. El spunea.

Catalin Striblea: Gabriel Oprea a devenit cel mai puternic om din Romania

Jurnalistul Catalin Striblea este de parere ca numirea in juctia de premier interimar il face pe Gabriel Oprea cel mai puternic om din Romania. Realizatorul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV.

Activitatile de afaceri din zona euro au inregistrat in iunie cel mai rapid ritm in patru ani

Activitatile de afaceri din zona euro au inregistrat in iune cel mai rapid ritm din ultimii patru ani, potrivit unui indice calculat de Markit care indica intensificarea redresarii economiei regiunii, relateaza agentia Mediafax , care citeaza CNBC.

Ministrul Sanatatii: De la 1 iulie medicamentele se ieftinesc cu 20%. Va fi cel mai mic pret la medicamente din UE

De la 1 iulie medicamentele se ieftinesc cu 20%. Vom plati cel mai mic pret la medicamente din Uniunea Europeana, spune ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu. Acesta a dat asigurari ca masura nu ii va.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )