Libnet.ro
UNICEF

19:15

Kanye West socheaza din nou cu un videoclip ce contine imagini nud cu alte 11 celebritati, printre care George W. Bush, Rihanna si Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Kanye West socheaza din nou cu un videoclip ce contine imagini nud cu alte 11 celebritati, printre care George W. Bush, Rihanna si Donald Trump

Rapperul american Kanye West 39 de ani) a luat din nou prin surprindere lumea artistica dupa ce a lansat videoclipul Famous, care contine imagini nud cu 11 celebritati americane, in randul carora se remarca fostul presedinte George W. Bush, miliardarul cu aspiratii politice Donald Trump, cantaretele Rihanna si Taylor Swift. continuă pe Adevărul

VIDEO! Kanye West, in pat cu Taylor Swift, Kim Kardashian, Rihanna si Caitlyn Jenner in noul lui clip!

Kanye West provoaca un nou scandal odata cu lansarea clipului la piesa Famous. Un preview al acestui clip a fost proiectat pe un ecran in timpul unui concert pe care artistul l-a sustinut zilele trecute, iar Kanye apare gol alaturi de Taylor Swift, Kim Kardashian, Rihanna, Chris Brown, Donald Trump si fostul Presedinte america J. Bush.

Famous, cel mai controversat videoclip al rapperului american Kanye West. Kardashian, Donald Trump sau George Bush, in ipostaze nud (VIDEO)

Cel mai nou videoclip, Famous, al rapperului american Kanye West a starnit deja o multime de controverse. Motivul? Se vede cu ochiul liber. Femei celebre precum Kim Kardashian, Rihanna, Taylor.

Claudia Patrascanu este din nou insarcinata

Claudia Patrascanu, artista cunoscuta din trupa Sexxy, este din nou insarcinata. Solista asteapta cel de-al doilea copil pe care il are cu sotul ei, Gabi Badalau. Iata ce declara! .

Atentie unde va lasati masina! Autovehiculele parcate neregulamentar vor putea fi ridicate din nou. Care este noul regulament publicat de MAI

Atentie unde va lasati masina! Autovehiculele parcate neregulamentar vor putea fi ridicate din nou. Proiectul hotararii de Guvern care stabileste modul in care vor fi sanctionati cei care.

Loteria, pe cale sa fie din nou transferata

Loteria Romana este pe cale sa fie din nou transferata - de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc ONJN) la Ministerul Economiei -, dupa ce, in toamna anului trecut, a fost trecuta de sub administrarea Ministerului Finantelor Publice sub coordonarea ONJN.

Autoarea trilogiei Harry Potter anunta Apocalipsa post-Brexit: Acum, Scotia isi va cauta din nou independenta (FOTO)

Rowling, autoarea trilogiei Harry Potter a reactionat pe Twitterdupa ce tabara leave a castigat referendumul din Marea Britanie. Aceasta si-a exprimat dezamagirea fata de.

Complexul Energetic Hunedoara din nou in insolventa

Tribunalul Hunedoara a decis joi reintrarea in insolventa a Complexului Energetic Hunedoara CEH) si a numit acelasi administrator judiciar, respectiv firma GMC SPRL Craiova, au declarat, pentru AGERPRES, surse din sectorul energetic. CEH intrase in insolventa pe 7 ianuarie, insa Curtea de Apel Alba Iulia a anulat sentinta respectiva si a trimis-o la rejudecare la instanta de fond, in 3 mai, admitand astfel apelul formulat de Sindicatul Noroc Bun Petrosani.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )